De 29524 Vizualizari

CUTREMURATOR: Sa mai zica cineva ca animalele NU au SUFLET!

O poveste cutremuratoare face inconjurul lumii in aceste zile.

Pe retelele de socializare si pe Youtube circula doua fotografii cu un copil nou nascut, care are inca netaiat cordonul ombilical si pe care un caine il cara in gura.

imagine caine1

Povestea din jurul fotografiilor este descrisa in felul urmator: patrupedul a auzit copilul plangand, langa un gunoi. L-a luat in gura si l-a dus la cea mai apropiata casa, unde a facut zgomot la usa, pentru ca proprietarii sa deschida. Usa a fost deschisa de catre o femeie care a luat copilul imediat si a chemat apoi politia. Cainelui i-a oferit hrana si apa.

Copilul a fost salvat, iar medicii declara ca starea lui de sanatate este buna. Insa identitatea celor care au aruncat la gunoi nou nascutul, inca nu a fost stabilita.

Intamplarea a devenit virala pe retelele de internet din Arabia Saudita, dar nu se stie cu siguranta daca s-a petrecut aici sau in alta tara.

Un singur comentariu

  1. fantastic. dar credibil pentru ca bietul patruped nu este avocat, nu stie engleza sau alta limba straina ca sa intermediese „ADOPTII”, nici salariat la vreo institutie de copii institutionalizati, etc. este un suflet, suflet care a simtit ca alt suflet, chiar daca este biped, a fost aruncat LAGUNOI. ASTA DA LECTIE DE OMENIE!!! OARE IN LIMBA LUI HAM HAM CUM S O FI SPUNAND. CUM O SUNA OARE???

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X