Lumea animalelor

Curaj extrem pe o pârtie din Predeal! Un bărbat a fost fugărit de un urs, după ce l-a atras cât mai departe de un grup de schiori

Curaj extrem pe o pârtie din Predeal! Un bărbat a fost fugărit de un urs, după ce l-a atras cât mai departe de un grup de schiori.

Pârtia Cocoșul din Predeal a fost locul unui eveniment ce putea să devină dramatic, dacă un bărbat nu ar fi salvat situația!

O nouă întâmplare are în centrul atenției un urs curios! De această dată, pe pârtia Cocoșul din Predeal, un monitor de schi a reușit să îndepărteze un urs sălbatic de lângă un grup de turiști veniți la schi.

Bărbatul i-a avertizat pe ceilalți schiori să stea pe loc, pentru ca ursul să se întoarcă în pădure, însă acesta a fost intrigat de prezența oamenilor și s-a apropiat la doar câțiva metri de grup.

La un moment dat, animalul chiar a dat semne că are chef de joacă, însă monitorul de schi și-a dat seama cât de periculoasă poate deveni situația și a început să-l atragă departe de restul oamenilor. Animalul începe să-l fugărească pe instructorul de schi, care se menține la o distanță destul de mare pentru a nu-și pune viața în pericol.

În tot acest timp, el îi avertizează pe schiorii de la baza pârtiei să fugă din calea ursului. Situația s-a încheiat cu bine după aproape zece minute.

Experiența și-a spus cuvântul în această situație, iar totul a devenit o întâmplare pe care nimeni din cei implicați nu o va uita prea curând!

Curaj extrem pe o pârtie din Predeal!

Ursul a fost ademenit într-o cușcă, fără să fie necesară tranchilizarea sa și a fost dus în județul Bihor, unde a fost lăsat liber în natură, pe un fond cinegetic suficient de mare pentru a nu mai interacționa cu oamenii.

Incidentul nu a fost unul izolat deoarece în urmă cu o săptămână, un pui de urs a fost filmat în timp ce traversa o zonă în care se aflau turiști, în apropiere de zona de telescaune.

Recent Posts

Cum dezvăţăm câinele şi pisica de cerşitul la masă

Cum să rezişti insistenţelor căţelului care nu se mai dezlipeşte de tine în timp ce…

3 zile ago

Este bine să dăm peşte câinilor şi pisicilor

Este bine să dăm peşte câinilor şi pisicilor. Peștele constituie o sursă excelentă de proteine…

5 zile ago

Cel mai rapid animal terestru din lume, pe cale de dispariție

Cel mai rapid animal terestru din lume, ghepardul, se îndreaptă spre dispariție, potrivit unui studiu…

7 zile ago

Parada Canină ‘Câini de Companie’ la Brașov

Parada Canină ‘Câini de Companie’ la Brașov. Braşovenii și turiștii au fost invitaţi, sâmbătă, să…

7 zile ago

De ce mănâncă iarbă câinele şi pisica? Ce le spune instinctul

De ce mănâncă iarbă câinele şi pisica? Mulţi dintre stăpânii de animale de companie, în…

7 zile ago

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici. Se spune că pisicile sunt mai puțin…

2 săptămâni ago

Parteneri