Sari la conținut
Home » Cuprins de frică, un cățel își găsește liniștea în brațele salvatorilor săi!

Cuprins de frică, un cățel își găsește liniștea în brațele salvatorilor săi!

  • de
cățel

Cuprins de frică, un cățel își găsește liniștea în brațele salvatorilor săi!

O nouă viață pentru un cățel supus unui adevărat chin!

Povestea lui McKenzie a devenit imediat virală pe rețelele de socializare, asta după ce a fost nevoit să trăiască pe cont propriu pe străzi. Dificultățile de zi cu zi l-au făcut să fie extrem de reticent față de oameni, cei care nu i-au oferit niciodată sentimentul de siguranță.

Din fericire pentru el, asociația pentru protecția animalelor Hope For Paws au decis să îi schimbe viața, în urma unui apel anonim. Voluntarii s-au deplasat de urgență spre locul în care acesta a fost observat, însă misiunea lor era una extrem de complicată.

La vederea oamenilor, cățelul s-a refugiat într-un colț, cuprins de teamă.

cățel
cățel

 

Când unul dintre voluntari, Eldad s-a apropiat prea mult, McKenzie s-a ridicat pe picioarele din spate, dar nu avea unde să se mai ascundă.

Nu este încă sigur de cum va reacţiona, dar continuă să-l liniştească cu vocea şi atingerea sa blândă.

Aflat acum în brațele lui Eldad, McKenzie îşi sprijină capul pe braţul bărbatului. Este epuizat şi îşi dă seama că acest om îi vrea doar binele. Patrupedul a fost dus într-un centru pentru animale, unde își va petrece următoarea perioadă din viață.

Ulterior, acesta va fi pus pe o listă de adopție, iar cu siguranță o familie va decide să îi ofere o viață exact așa cum o merită!