7437 Vizualizari

Cum a supraviețuit o pisică OPT ZILE într-un colet poștal și unde a ajuns

Cum a supraviețuit o pisică OPT ZILE într-un colet poștal și unde a ajuns! Putem spune că Cupcake a fost tare norocoasă pentru că a reușit să supraviețuiască unei calatorii postale de opt zile. Cum a fost posibil? S-a ascuns, probabil să tragă un pui de somn, într-o cutie de carton plina cu DVD-uri.

Stăpâna ei nu a vazut-o acolo și a expediat coletul. Pisica a calatorit aproximativ 300 de kilometri, din Falmouth, Anglia, până în West Sussex. Biata pisică a ajuns la destinație deshidratată și traumatizată, dar într-o stare generală destul de bună. Cupcake avea cip, iar persoana care a gasit-o a aflat rapid a cui este mâța.

Jullie Baggott, stăpâna pisicii, a povestit pentru jurnaliști că a cautat-o mult timp pana cand a fost sunata de reprezentantii unei clinici veterinare.

 „Când mi-am dat seama că lipsește, acum două săptamani, a fost un sentiment oribil, infricoșător”, a declarat femeia potrivit Huffington Post. Ea a mai spus ca se simte ingrozitor pentru ca nu a verificat cutia înainte să o sigileze și să o expedieze.

pisica2

Sursă foto: mirror.co.uk si bbc.com

Un singur comentariu

  1. Eu am 16 pisici. Îmi plac pisicile și le iubesc!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X