Sari la conținut
Home » Cum să trăiești mai mult! De ce cred oamenii de știință că pisică îți poate prelungi viața

Cum să trăiești mai mult! De ce cred oamenii de știință că pisică îți poate prelungi viața

Pisicile sunt veninoase?

Cum să trăiești mai mult! Oamenii de știință au identificat un lucru incredibil care are potențialul de a prelungi viața umană. Pisica. Da, ai citit bine. Dacă iubești o pisică, poți trăi mai mult.

Specialițtii spun că iubirea unei pisici chiar îți poate prelungi viața cu câțiva ani! Studiile au demonstrat că sunt șanse minime să muri de infarct, dacă deții o pisică. (Adnan I Qureshi).

O persoană care trăiește cu animale de companie și cu pisici, în special, are riscuri mai mici de a dezvolta stres, depresie și boli cardiovasculare. Torsul unei pisici  poate ajuta enorm un om bolnav.

Se crede că anumite frecvențe sau tonuri de sunet pot avea efecte de vindecare diferite asupra organismului. Iată câteva dintre modalitățile prin care torsul pisicii ar putea ajuta oamenii cu probleme de sănătate:

  • Torsul eliberează endorfine la pisici și poate face același lucru și la oameni. Le poate scădea hormonii de stres și tensiunea arterială, îi poate ajuta pe oameni să facă față mai ușor bolilor.
  • Torsul pisicii calibrează între 25 și 140 Hz. Aceeași frecvență s-a dovedit a ajuta la vindecarea fracturilor, la reparația articulațiilor și a tendoanelor și la vindecarea rănilor. Pisicile sunt binecunoscute pentru capacitatea lor de a se vindeca rapid dacă au fracturi, iar incidențele problemelor articulare și ale cancerului osos la pisici sunt reduse. Este posibil ca torsul lor să fie exact metoda lor de a își accelera vindecarea.
  • De asemenea, studiile arată că torsul le ajută și în problemele respiratorii, dar și oamenii simt că pot respira mai ușor când se află în compania unei pisici care toarce.
  • Aceeași rezolvare o capătă și migrenele, întrucât trec mult mai ușor când ești în compania unei pisici care toarce, potrivit doctorulzilei.ro.

Mai mult, pisicile simt când un om este bolnav şi pot identifica energia negativă în organism. Ele au un câmp electromagnetic foarte puternic, iar prin contactul între om şi pisică undele electromagnetice ale acesteia neutralizează undele emise de un organism bolnav.

Medicii au observat de multă vreme că în familiile în care există animale de companie, în special pisici, atmosfera e mai senină, bolile sunt mai rare, iar când apar, afecţiunile se vindecă mai repede.

Pisica simte dacă te doare ceva. Pisică ţi se aşază în poală, la şale, dacă stai întins pe pat, sau după cap, în zona cervicală? Nu o alunga, fii răbdător, las-o acolo unde s-a cuibărit, pisica ştie cât trebuie să stea şi va pleca singură. Ea încearcă să se lipească de acea parte a corpului unde se află organul bolnav şi, după un timp, durerea se potoleşte şi omul se simte mai bine.