Sari la conținut
Home » Cum să faci ca viața ta să fi de 1000 de ori mai frumoasă?

Cum să faci ca viața ta să fi de 1000 de ori mai frumoasă?

Cum să faci ca viața să fi de 1000 de ori mai frumoasă? Evident că trebuie să-ți iei un animal de companie. Un cățel te va ajuta să treci peste momentele dificile din viață.

Dacă nu te-am convins, povestea lui Tzu te va fascina și vei dori neapărat o vietate care să te iubească necondiționat și care să-ți facă viața de 1000 de ori mai frumoasă.

„Tzu, Tzuchi, Dudu, Înger, Puiul meu. Nu, nu este vorba despre mai mulți caței, este vorba doar despre EL, acel suflet care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevarată, sinceră, loială.

Ne-am întâlnit acum 11 ani și jumătate. Îmi luasem primul apartament și îmi doream tare mult un Yorkshire. Am mers la canisă și l-am văzut. A fost dragoste la prima vedere. Era cel mai amărat de acolo, cel mai mic, dar am simțit că e al meu.

Tzu este blând, bun, prietenos, dar cu o personalitate puternică. Copilăria lui a fost interesantă pentru că, fiind Berbec, ca mama lui, era foarte încăpățânat și facea numai ce vroia. Nu am reușit nicicum să nimerim covorașul absorbant. Făcea stând doar cu picioarele pe el, fundulețul fiind pe gresie. De mic a fost în război declarat cu aspiratorul și apa. Nu știm nici în ziua de astăzi cine e învingătorJ.

Este un frate bun: are două surioare, pe Fifi (o metisă răsfățată, tomberoneză cum îi zicem noi) și pe Joy (un British adorabil și iubăreț).

În 11 ani și jumătate am stat despărțiți doar o iarnă, culmea, prima lui iarnă. Facea infecții urinare și racea puternic pentru că apartamentul în care locuiam era foarte friguros. Așa că…l-am trimis la bunica la țară. Încă nu mi-e clar daca i-a fost dor de mine pentru că Deh, era la bunica și i se permitea orice. În plus, era la casă, la curte și a putut să se comporte ca un adevarat Terrier.

Pentru mine iarna aceea a fost mult prea lungă, dar de atunci am fost mereu împreună.

Am schimbat case, orașe, dar el a fost mereu lângă mine și pentru mine acasă e unde el. Ziua nu e completă dacă nu ne iubim și nu îl văd cum pune capul pe perna mea și mă împinge cu fundul ăla mare și haios. Avem scăriță la fiecare pat/canapea, dar îi place să-l ridic eu ca să ne mai alintăm un pic.

Am fost la munte, la mare, prin țară și prin străinătate și mereu atrage toate privirile și mângâierile pentru că, deși acum este bătrânel, este foarte haios și activ”.

Tzu este copilul meu, este familia mea și m-aș lăsa pe mine pentru el mereu

„Este un pofticios, mâncăcios și cred că frica lui ascunsă este că va muri de foameJ), dar nu cerșește. Așteaptă să vadă ce primește pentru că știe că mama lui îi dă mereu tot ce e mai bun. Are mâncare la discreție (știu, nu e ok), dar dacă nu suntem acasă, el nu mănâncă până nu vine mama. Înghite conservele pe nemestecate, dar boabele le scoate una, câte una cu labele din bol, ca un prinț mofturos.

Tzu este copilul meu, este familia mea și m-aș lăsa pe mine pentru el mereu. Probabil că daca nu ești părinte de blănos nu poți înțelege, dar odata ce ai parte de o asemenea iubire ți se schimbă ADN-ul, nu mai ești la fel, ești o versiune mai bună a ta.

Îmi doresc să-mi fie alaturi încă 11 ani, dar din păcate nu se poate, așa că mă bucur de fiecare minut și fiecare ”îmbrățisare” și vă îndemn să nu mai așteptați. Luati un suflet cu voi acasă și viața voastră va fi de 1000 de ori mai frumoasă”.