Cum a reuşit un căţel să salveze viaţa unui copil! Un căţel a fost declarat erou după ce a salvat viaţa unui băieţel cu Sindrom Down. Teddy a îndrumat-o pe mama băieţelului către uscătorul de rufe unde acesta se blocase, anunță theguardian.com.

În urma acestui accident, Riley Gedge-Duffy a suferit arsuri la braţe, spate şi cap după ce s-a blocat în uscătorul de rufe. Ar fi fost mult mai grav dacă câinele familiei nu ar fi alertat toată casa.

Citește și:

”Soţia mea era sus, punea aspiratorul, câinele alerga pe scări, ba cobora, ba urca, se purta ca şi cum s-ar fi întâmplat ceva. Fiul nostru mai mare era jos, dar nu ştia nimic de Riley. Câinele lătra ca un nebun şi i-a condus către uscătorul de rufe, dar înăuntru era întuneric şi nu se vedea nimic. Într-un final, i-au văzut iPadul şi l-au tras afară. Am ajuns acasă 40 de secunde mai târziu. L-am dus în baie şi am turnat apă rece peste el, apoi am sunat la Urgenţă. Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu ar fi fost căţelul acolo. De obicei, citeam despre lucrurile astea, dar acum s-a întâmplat în casa noastră, mi-aş dori ca ceilalţi părinţi să aibă grijă”, a declarat Aaron Duffy, tatăl băiatului.

Citește și:

Copilul de patru ani se află în afara oricărui pericol. El a fost dus la spital, iar medicii i-au acordat îngrijiri medicale.

Stăpânii sunt tare mândri de cățelul lor, Teddy: ‘’Ne-a avertizat şi când încărcătorul telefonului a luat foc. Este un câine genial’’, a mai spus bărbatul de 42 de ani.

 

Setari cookie