Sari la conținut
Home » Cum a reuşit un căţel să salveze viaţa unui copil: „Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu ar fi fost căţelul acolo”

Cum a reuşit un căţel să salveze viaţa unui copil: „Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu ar fi fost căţelul acolo”

Cum a reuşit un căţel să salveze viaţa unui copil! Un căţel a fost declarat erou după ce a salvat viaţa unui băieţel cu Sindrom Down. Teddy a îndrumat-o pe mama băieţelului către uscătorul de rufe unde acesta se blocase, anunță theguardian.com.

În urma acestui accident, Riley Gedge-Duffy a suferit arsuri la braţe, spate şi cap după ce s-a blocat în uscătorul de rufe. Ar fi fost mult mai grav dacă câinele familiei nu ar fi alertat toată casa.”Soţia mea era sus, punea aspiratorul, câinele alerga pe scări, ba cobora, ba urca, se purta ca şi cum s-ar fi întâmplat ceva. Fiul nostru mai mare era jos, dar nu ştia nimic de Riley. Câinele lătra ca un nebun şi i-a condus către uscătorul de rufe, dar înăuntru era întuneric şi nu se vedea nimic. Într-un final, i-au văzut iPadul şi l-au tras afară. Am ajuns acasă 40 de secunde mai târziu. L-am dus în baie şi am turnat apă rece peste el, apoi am sunat la Urgenţă. Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu ar fi fost căţelul acolo. De obicei, citeam despre lucrurile astea, dar acum s-a întâmplat în casa noastră, mi-aş dori ca ceilalţi părinţi să aibă grijă”, a declarat Aaron Duffy, tatăl băiatului.Copilul de patru ani se află în afara oricărui pericol. El a fost dus la spital, iar medicii i-au acordat îngrijiri medicale.

Stăpânii sunt tare mândri de cățelul lor, Teddy: ‘’Ne-a avertizat şi când încărcătorul telefonului a luat foc. Este un câine genial’’, a mai spus bărbatul de 42 de ani.