De 3825 Vizualizari

Cum preiau ANIMALELE trasaturile oamenilor. Uite ce spun specialiștii

Cum preiau ANIMALELE trasaturile oamenilor. Prezenta animalelor este vindecatoare. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au vorbit despre cum preiau animalele trăsaturile proprietarilor și cum le pot atenua.

Cu toții știm că patrupedele îi responsabilizează pe stăpani și le oferă dragoste necondiționată. Mai mult, campionii canini pot presimți lucruri. De asemenea, șobolanii pot presimți o calamitate, în special un naufragiu”, au declarat cei doi pentru Antena 3, citat de teotrandafir.com.

„Ne căutăm sufletele surori în animale, în special în câini. Din cele mai vechi timpuri, omul a făcut casă bună cu animalul. Asta este. Dacă nu este compatibil câinele pe aceeaşi frecvenţa, nu se va supune.

Se folosesc animalele mai ales în cazul copiilor cu autism, cu sindromul Down. Animalele îi protejează pe copii. Nu se joacă agresiv. Animalele sunt bune că terapie”, a spus Mihai.

Persoanele care au cifra destinului 6 au nevoie că de aer de un animăluţ. Animalele îţi oferă dragoste necondiţionată. Când un animal simte că trebuie să pleci, fuge cu hamul în gură după ţine. Animalele reţin orele la care trebuie scoase afară. Căţeluşul, când mă durea piciorul stâng, venea lângă mine că să preia energia negativă.

„Persoanele care au grijă mai mult de animalele lor şi dau mai mulţi bani pentru animale decât pentru ei au o problemă. Nu se pot adapta la lumea din jur, nu se pot integra. Caută o lume aparte, caută să îşi înăbuşe frustrările, tristeţea, nereuşitele”, a mai adăugat Lidia Fecioru.

Sursa foto: pixabay.com

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X