De 4255 Vizualizari

Cum pot fi șterse din amintirea unor căței TRAUMA ABANDONULUI şi RĂUTĂȚILE OAMENILOR

Cum pot fi șterse din amintirea unor căței trauma abandonului şi răutățile oamenilor!

O asociație pentru protecția animalelor au focut o promisiune unor căței lăsați în voia sorții. Ei le-au promis că vor caută cea mai bună variantă pentru că viaţă lor să fie cât mai aproape de perfecţiune.

Salvarea lui Dale şi Dean a intrat pe drumul cel bun în momentul în care am reuşit să îi luăm din locul unde au fost abandonaţi şi au ajuns în grijă temporară a prietenei noastre Andeea. Au parte de mâncare bună, au fost deparazitaţi, vaccinaţi şi iubirea e la oridinea zilei pentru că trauma abandonului şi a răutăţii oamenilor să le fie ştearsă din amintire cât mai curând.
Dale şi Dean au acum în jur de 3 luni, dar abia acum încep să descopere bunătatea oamenilor şi ce înseamnă o viaţă frumoasă. Noi ştim că ei au suferit tare mult de când au fost abandonaţi şi până acum, aşa că le-am promis că vom caută cea mai bună varianta pentru că viaţă lor să fie cât mai aproape de perfecţiune de acum înainte, pentru tot restul vieţii lor„, au scris cei de la asociația Pieces of Heaven.

Ce înseamnă perfecţiunea unei vieţi de câine?

Iubirea necondiţionată a familiei lor. Joacă şi activităţi fizice zilnice. Locuit în interiorul casei împreună cu ceilalţi membrii ai familiei. Socializare cu alte animale şi cu oameni. Educaţie. Hrană de calitate. Vizite periodice la veterinar. Periatul blănitei. Îmbrăţişări. Plimbări zilnice alături de omul drag. Sacrificii pentru că şi căţeii să fie fericiţi, nu doar oamenii. Un căţel este o responsabilitate mare pentru 15-20 de ani, câteva ore zilnic aşa că va rugăm mult să analizaţi foarte bine prezentul şi viitorul vostru înainte de a adopta un căţel. Deşi e un gest minunat şi nobil, adopţia nu se face niciodată din milă, ci din iubire iar iubirea înseamnă în primul rând respect şi responsabilitate.
Dale şi Dean îşi aşteaptă cuminţi familiile lor perfecte. Seamănă puţin cu nişte căţei Beagle, probabil vor fi de talie medie la maturitate. Dacă va doriţi un nou membru plin de afecţiune şi energie pozitivă în familie, contactaţi-ne. SHARE-urile voastre însemna şanse mai mari că Dale şi Dean să îşi găsească mai repede familii, aşa că SHARE va rugăm!”

DETALII DESPRE ASOCIAȚIA Pieces of Heaven:
Lei – RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociaţia Pieces of Heaven.
Paypal: make@piecesofheaven.org

Sursă foto: Facebook

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X