Cum a fost salvat un cățel după ce a fost torturat de stăpân. Din păcate, suntem martorii unui alt caz șocant de cruzime față de animale.  Tuffy avea doar șase săptămâni când proprietarul său l-a supus la torturi de neimaginat. Văzând că rodea un smartphone, acesta a turnat apă fierbinte peste el și l-a aruncat în stradă de la etajul al patrulea, relatează evz.ro.

Cățelul a fost găsit de o femeie din China, care i-a salvat astfel viața. Dna Yan Yingying l-a dus imediat pe Tuffy, cum a fost numit ulterior, la un medic veterinar din aproppiere și ulterior, prin intermediul asociației Animals Asia, animalul i-a fost încredințat lui Emily Drayton.

Citește și:

După nenumărate intervenții, printre care o grefă de piele, Tuffy se recuperează. Dna Yan îi mulțumește noii stăpâne a micului câine pentru „bunătatea” ei, regretând în același timp că mulți oameni au trecut pe lângă animalul în agonie, făcându-se că nu îl văd.

Tuffy a luptat pentru viața ei aproape două săptămâni, până când a putut suporta încă o operație dificilă. Emily spune că noul ei animal de companie se bucură și se joacă și, mai mult, își recapătă pe zi ce trece toate facultățile.

Citește și:

„A spune că Tuffy este un luptător ar fi un eufemism”, adaugă ea.

Setari cookie