Sari la conținut
Home » Cum arată pisica cu cea mai lungă coadă din lume?

Cum arată pisica cu cea mai lungă coadă din lume?

Cum arată pisica cu cea mai lungă coadă din lume?

Cum arată pisica cu cea mai lungă coadă din lume? Multe persoane adoră pisicile pentru personalitatea lor independentă și atitudinea jucăușa.

Există câteva feline care au lăsat o impresie puternică în lumea recordurilor, datorită dimensiunilor lor și a trăsăturilor neobișnuite. Mai multe pisici au reușit să devină cele mai speciale pisici din lume, fiind recunoscute oficial în Cartea Recordurilor Guinness.

Cum arată pisica cu cea mai lungă coadă din lume?

Un exemplu notabil provine din Statele Unite ale Americii, unde un bărbat deține patru pisici care au intrat în Cartea Recordurilor. Inclusiv pisica cu cea mai lungă coadă din lume și cea mai înaltă pisică de pe Pământ.

Medicul William John Powers se mândrește cu aceste patru feline care au făcut istorie. Unul dintre aceste recorduri îl deține Altair. Un motan din rasa Maine Coon, cu o blană cenușie fabuloasă.

Care deține recordul pentru cea mai lungă coadă la o pisică. Măsurând aproximativ 41 de centimetri. La vârsta de cinci ani. Pisica din Michigan a fost oficial recunoscută în Cartea Recordurilor. Coada sa este cu peste zece centimetri mai lungă decât a unei cozi obișnuite.

Fratele lui Altair, Cygnus, și ceilalți frați, Arcturus și Fenir, au și ei intrat în Cartea Recordurilor Guinness la un moment dat.

Pisica cu cea mai lungă coadă din lume
Pisica cu cea mai lungă coadă din lume

Aceste pisici remarcabile au captat atenția

Medicul care îi deține afirmă că aceasta este rezultatul atât al geneticii, cât și al unei diete speciale, concepută pentru a le aduce la dimensiuni extraordinare.

„Și fratele lui Altair, motanul Cygnus, a deținut inițial recordul pentru pisica cu cea mai lungă coadă, astfel că trăsăturile genetice au jucat un rol important.

Am avut patru pisici care au intrat în Cartea Recordurilor, așa că cred că și dieta specială pe care le-am oferit a contat destul de mult”, a declarat medicul.

Aceste pisici remarcabile au captat atenția nu doar datorită trăsăturilor lor remarcabile, ci și datorită grijii speciale și atenției acordate de către stăpânul lor, contribuind la succesul lor în lumea recordurilor, conform acasa.ro.

Etichete: