Sari la conținut
Home » Cum arată cel mai LUXOS club de ECHITAȚIE din lume / FOTO

Cum arată cel mai LUXOS club de ECHITAȚIE din lume / FOTO

Cum arată cel mai LUXOS club de ECHITAȚIE din lume! În orașul Xinqiao, din China se află cel mai luxos club de echitație din lume. Palatul de marmură unde caii duc o viață duce este situat în oraşul Xinqiao, din apropierea Shanghai-ului.
Cunoscut în lume de „Muzeul Culturii Ecvestre”, această clădire impresionantă este dedicată în întregime cailor şi culturii ecvestre. Aici, sălile sunt imense, cu podele de marmură, candelabre gigantice și decoruri poleite în aur. Asta găsesc Nu, nu este vorba despre Versailles, iar aici nu locuiește o familie regală. Este vorba despre Clubul Heilan, cel mai luxos club de echitație din lume. Aici trăiesc peste 400 de cai, care sunt îngirjiți de un personal numeros și au parte de cele mai bune condiții din lume.
Club de echitatie - sala de spectacol
Situat în orașul Xinqiao, din apropierea Shanghai-ului, Clubul de Echitație Heilan este un palat de marmură unde caii duc o viață relaxată. Cunoscută și sub numele de „Muzeul Culturii Ecvestre”, această clădire impresionantă este dedicată în întregime cailor și culturii ecvestre. Aici, vizitatorii pot admira zeci de rase de cai și pot interacționa cu ei în diverse moduri.
Domeniul se întinde pe 26 de hectare și găzduiește arene de concurs, cea mai mare școală de echitație din lume și o arenă pentru spectacolele de echitație. Clubul mai are un bar tematic, un restaurant și chiar și un hotel.
Club de echitatie - cai
Vizitatorii se pot plimba pe coridoare impunătoare, unde pot admira cei aproximativ 400 de cai, dar și poneii care sunt cazați aici. Pentru a deveni membru al acestui club opulent trebuie să achiți  55.000 de dolari pe an.
Club de echitatie - ponei
Foto: oldkids.cn
Arenele de concurs și de spectacol sunt luminate de candelabre impresionante, iar decorurile sunt poleite cu aur. Clubul s-a deschis în 2010 și găzduiește peste 50 de rase de cai, din toate colțurile lumii. Aici au fost aduși cai din Germania, Olanda, Spania și Portugalia.
Club de echitatie - interior
Foto: oldkids.cn