863 Vizualizari

Cum a ajuns motanul Rică din tomberoane pe scenă. Joacă în piesa „O noapte furtunoasă“

Cum a ajuns motanul Rică să joace în piesa „O noapte furtunoasă“!

Rică, un motan maidanez, a ajuns atracţia piesei „O noapte furtunoasă“ de Ion Luca Caragiale, pusă în scenă de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu.

Actorul Cosmin Brehuţă, care îl interpretează pe Rică Venturiano, spune că a vrut să o introducă în piesă pe pisica sa de acasă, dar că nu era făcută pentru teatru şi l-a umplut de zgârieturi, iar Rică, cum a fost numit ulterior,a fost găsit de către doi angajaţi ai teatrului şi l-au adus imediat la repetiţii.

„A fost găsită după lungi căutări. Chiar de la primele repetiţii s-a comportat impecabil şi aproape că nu-mi venea să cred, în condiţiile în care încercam de o lună de zile cu pisica mea“, povesteşte actorul Cosmin Brehuţă.

Pisoiul apare într-o scenă la finalul piesei, atunci când personajul Rică Venturiano vine cu el în braţe. Cu toate că este plimbat de la un actor la altul, drăgălașul pisoi nu se opune, ci își interpretează foarte bine rolul.

Tânărul actor a adoptat pisoiul imediat, cu toate că mai are o pisică acasă: „Este o pisică foarte docilă, în unele spectacole a mieunat chiar acolo unde trebuie. A primit şi aplauze. Este unul dintre cei mai interesanţi parteneri pe care i-am avut pe scenă“, a mai spus actorul.

De pe stradă, motanul fără stăpân a devenit un actor iubit şi dorit de toată lumea. Cosmin a spus pentru adevărul.ro că a primit solicitări din partea unor elevi de la Liceul de Arte din Târgu Jiu care vor să adopte pisoiul, dar încă nu s-a hotârât dacă va renunţa la el, mai ales că acum face parte din familia teatrului din Târgu Jiu.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Interviu cu Motanul LENTILĂ, pisica-vedetă de pe Facebook!

Interviu cu Motanul LENTILĂ, pisica-vedetă de pe Facebook!
03 Aug, 2017 la 12:02 pmModifica

Povestea lui Mausi, ”MOTANUL” vedetă de la Animal Zoo, te va impresiona până la lacrimi. Dovada incontestabilă de loialitate din partea stăpânilor, față de el, a uimit toată lumea!

Povestea lui Mausi, ”MOTANUL” vedetă de la Animal Zoo, te va impresiona până la lacrimi. Dovada incontestabilă de loialitate din partea stăpânilor, față de el, a uimit toată lumea!
03 Aug, 2017 la 11:40 amModifica

Tags:

, ,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X