De 776 Vizualizari

Cum a ajuns câinele unei cunoscute artiste, VEDETĂ în presa britanică – VIDEO

Cum a ajuns câinele unei cunoscute artiste, VEDETĂ în presa britanică.

Zborul cu avionul privat le oferă proprietarilor de câini posibilitatea de a-şi lua patrupezii cu ei în loc să-i închidă pe parcursul zborului în cală.

Pentru că mereu este pe drumuri și nu poate sta fără animalul ei de companie, Zendaya Maree Stoermer Coleman, cunoscută ca Zendaya, actriță, cântăreață și dansatoare americană, și-a luat cu ea câinele din rasa Schnauzer în avionul privat, pentru prima oară.

Amuzată de momentul când campionul ei blănos nu voia să urce în avion, aceasta a împărtășit momentul cu prietenii ei virtuali de pe Instagram.

Vedeta a mai avut un câine din aceeași rasă care a murit. A fost atât de supărată, încât a facut anunțul pe contul sau de Instagram: „Unul dintre cei mai loiali în viața mea.”

Rasa de câine Schnautzer pitic este originar din Germania. Acest patruped rămâne una dintre cele mai populare la nivel mondial, în primul rând pentru temperamentul său și pentru dimensiuni relativ mici.

Urmărește momentul AICI 

 

Sursă foto: Instagram

ALTE ANIMALE CARE AU DEVENIT VEDETE

Video! Pisicile devenite vedete pe internet!

Maru & Hanna fac sute de mii de vizualizări pe youtube.

Video! Pisicile devenite vedete pe internet!

Cele mai frumoase grădini zoologice din Europa

Cele mai frumoase grădini zoologice din Europa

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X