Cum a SUPRAVIEȚUIT un câine legat de un pom? Cei de la protecția animalelor au fost șocați pentru că abia mai respira când  l-aut găsit.

Cum a SUPRAVIEȚUIT Tom PATRU ANI legat de un pom?

Cât timp a fost animalul de companie al lui Alabama, Tom nu a primit suficientă hrană și apă, iar ​din acest motiv nu a ajuns la o greutate considerată optima pentru rasa lui.În urma unei sesizări, cei de la protecția animalelor au făcut cercetări, apoi au confiscat câinele și l-au dus într-un centru de adopție din Minnesota, de unde  a fost adoptat de o persoană iubitoare de animale.

„Am fost atras de el din prima clipă, era singurul câine dintre toți care nu lătra”, a mărturisit noul „părinte” al lui Tom.Tom a fost internat la o clinică veterinară unde i s-au acordat toate îngrijiorile posibile. Cu toate acestea, astăzi cântăresște aproape 70 de kg, și este un câine fericit!

Sursă: boredpanda.comMai jos puteți afla povestea uni câine dinPalestrina, o comună din provincia Roma, Italia,  a existat, până de curând, un adăpost ilegal care continua să primească și să găzduiască câini aflați în stare critică.Situația este cunoscută polițiștilor, care au intervenit din nou în urmă cu câteva zile, la ordinul procurorului din orașPrintre excremente, deșeuri de tot felul, într-un loc de groază, organele competente l-au găsit Forrest. Un câine extrem de slab, forțat să trăiască într-o cușcă murdară, fără mâncare și apă. Cu toate acestea, el a rezistat.Citeste continuarea…