De 17338 Vizualizari

L-a legat de copac și i-a luat viața în cel mai sălbatic mod I FOTO

 L-a legat de copac și i-a luat viața în cel mai sălbatic mod! Nenumărate studii au demonstrat că cel mai buni prieten al omului este câinele, însă o femeie a devenit cel mai aprig dușman al unui patruped.

O femeie,  veteran de război, este acuzată că și-a legat câinele de serviciu de un copac în pădure și la împușcat de cinci ori în timp ce prietenul său a filmat-o.

Marinna Rollins, în vârstă de 23 de ani, din Fayetteville, SUA, a fost acuzată de cruzime și conspirație față de cățelul primit, în cadrul unei terapii la care fusese supusă, după ce a fost diagnosticată cu tulburare de stres post-traumatic şi problemele mentale.

În înregistrare tânăra poate fi văzută cum leagă animalul de pom, înainte de a-l împuşca de 5 ori.

Potrivit dailymail.co.uk, după ce l-a omorât, femeia a aruncat trupul patrupedului într-o groapă dintr-o pădure aflată în apropiere.

Aduşi în faţa judecătorilor pentru uciderea câinelui de serviciu, cei doi au susţinut că au ucis câinele, întrucât era grav bolnav şi voiau să-i curme suferinţa.

Cuplul a fost acuzat de cruzime împotriva animalelor şi conspiraţie la ucidere.

   

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X