Sari la conținut
Home » CRUZIME INCREDIBILĂ! Iubitorii de animale din România sunt șocați: „Cineva a vrut să se asigure că nu mai avea nicio șansă”

CRUZIME INCREDIBILĂ! Iubitorii de animale din România sunt șocați: „Cineva a vrut să se asigure că nu mai avea nicio șansă”

CRUZIME INCREDIBILĂ!Iubitorii de animale din România sunt șocați după ce un câine a fost descoperit într-o pubelă de gunoi. Nimic surprinzător, însă el a fost legat de viu și aruncat la gunoi. I-a fost legat botul, i-au fost legate picioarele, l-a băgat într-un sac de rafie și pus într-o cutie.CRUZIME INCREDIBILĂ! Martorii spun pe Facebook că: ”Cineva a vrut să se asigure că nu mai avea nicio șansă”.”Sâmbătă noaptea spre duminică, Punctul de lucru Sânmihaiu Almaşului a intervenit pentru salvarea unui câine, în localitatea Păuşa. Animalul a căzut într-o fântănă de aproximativ 5 metri adâncime, însă acesta a fost extras şi salvat de către pompieri. Duminică, pompierii zălăuni au fost solicitaţi să salveze un câine băgat într-un sac şi o cutie de carton şi aruncat la o pubelă de gunoi pe Bulevardul Mihai Viteazul (zona blocului C1) din municipiul Zalău. Câinele a fost salvat.” scrie ISU SMURD Sălaj, pe Facebook.