De 3321 Vizualizari

CRUZIME fără margini: au pus artificii în gura unui cățel și le-a dat foc

Cruzime fără margini! De-a lungul timpului, oamenii și câini s-au bucurat de compania celuilalt. Unii câini ajuta persoanele în vârstă și oamenii orbi să meargă pe străzi în condiții de siguranță, alții ajută la detectarea bombelor și drogurilor ilegale.

De asemenea, câinii sunt pur și simplu minunați în casele oamenilor, deoarece acestea sunt foarte fericiți în compania stăpânilor.

Cu toate acestea, unii oameni nu merită să fie stăpânii acestor minunate animale. Au fost multe povești cu privire la cruzimea față de animale, dar acesta este absolut brutală. Se pare că există oameni pur și simplu fără inimă din lume care beneficiază de animale.

A suferit arsuri grave, după ce i-au băgat artificii în gură și le-au dat foc. Botul și fălcile câinelui a explodat pur și simplu. Vietatea a fost găsită pe stradă inconștientă. Câțiva oameni cu suflet au dus câinele la un spital veterinar, din Texas. Medicii i-au salvat viața, iar peste 70.000 de oameni au semnat o petiție de condamnare pentru această faptă, potrivit wittyfeed.com.

Un singur comentariu

  1. Trasni-i-ar Dumnezeu!
    Mai bine nu scrieti sa nu le mai dati idei si altora!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X