De 1965 Vizualizari

CRUZIME fără margini! Astfel de fapte NU trebuie să rămână nepedepsite…

Motănică, probabil schilodit de aceeași ”doamnă”

Radu Vasile a postat pe pagina sa de Facebook, înregistrarea unei scene de o cruzime deoasebită….

„Așa arată un monstru cu chip de om ! O ”doamnă” în vârstă, care într-o frumoasă noapte de iarnă, la ora 3:50, pe când ningea ca în basme, a ieșit mișelește prin întuneric și a incendiat căsuța din carton din gradina blocului în care se adăposteau două biete pisicuțe. Basmul este tenebros, nu o face prima oară, a mai făcut asta de câteva ori. Pisicuțele … nu mai sunt …Sinistra U.I., autoarea, din Brazdă, spune că nu suportă mirosul lor.
Tot astfel, iată și o poză cu Motănică, mutilat, probabil, tot de către această formă de viață. Pentru că era condamnat la o moarte sigură, a fost operat prin bunăvoința unor oameni cu suflet”.

AICI puteti vedea înregistrarea faptei oribile….

Posted by Radu Vasile on 7 Ianuarie 2017

Imediat ce filmulețul (imaginile au fost surpinse în noaptea de 6 ianuarie 2017) a fost postat pe Facebook – ”doamna” în cauză a fost identificată de utilizatorii rețelei, în persoana ILINCĂI UDRICĂ, din Craiova.

Revoltați, iubitorii de animale fac demersurile necesare pentru ca înregistrarea să ajungă la Poliție, pentru a se lua măsurile care se impun împotriva femeii.

Un singur comentariu

  1. Sanda Adriana Vilmanyi spune:

    Combustie spontana merita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce puscarie? E prea putin!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X