Sari la conținut
Home » „Crezi în dragoste?” Monica Gabor, înnebunită după animale! Imagini demențiale

„Crezi în dragoste?” Monica Gabor, înnebunită după animale! Imagini demențiale

„Crezi în dragoste?” Monica Gabor, înnebunită după animale! Imagini demențialeIrina Gabor, vedeta care a fost căsătorită cu miliardarul Irinel Columbeanu, este o mare iubitoare de animale.Fosta doamnă de la Izvorani a postat pe contul de socializare un video inedit, în care apare alături de noul ei prieten patruped pe care și l-a dorit nespus de mult.

Vedeta este mai  fericită ca niciodată și a postat un filmuleț cu prietenul său necuvântător pe o rețea de socializare. „Do you believe in love?/ Crezi în dragoste?”, a scris ea în dreptul clipului video.

 https://www.instagram.com/p/BxMJAHxgRFR/?utm_source=ig_web_copy_linkReamintim că anul trecut, Irinuca, fiica lui Columbeanu si a Monicăi Gabor a primit cadou un caine.Fetița a postat pe contul de socializare o fotografie, în care apare alături de noul ei prieten patruped pe care și l-a dorit nespus de mult.

Irina este mai  fericită ca niciodată și a postat  imagini cu el pe o retea de socializare. „Cainele meuuuuu”, a scris ea în dreptul fotografiilor.

Fetița Monicăi Gabor a primit cadou un câine. Tatăl ei i-a făcut o surpriză de proporțiiMonica Gabor este un fotomodel român. S-a născut într-o familie romano-catolică, mama ei fiind Veronica Bulai. Ea a fost căsătorită și are o fiică cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, alături de care a apărut în emisiunea By Monica Columbeanu.