„Crezi în dragoste?” Monica Gabor, înnebunită după animale! Imagini demențialeIrina Gabor, vedeta care a fost căsătorită cu miliardarul Irinel Columbeanu, este o mare iubitoare de animale.Fosta doamnă de la Izvorani a postat pe contul de socializare un video inedit, în care apare alături de noul ei prieten patruped pe care și l-a dorit nespus de mult.

Vedeta este mai  fericită ca niciodată și a postat un filmuleț cu prietenul său necuvântător pe o rețea de socializare. „Do you believe in love?/ Crezi în dragoste?”, a scris ea în dreptul clipului video.

 https://www.instagram.com/p/BxMJAHxgRFR/?utm_source=ig_web_copy_linkReamintim că anul trecut, Irinuca, fiica lui Columbeanu si a Monicăi Gabor a primit cadou un caine.Fetița a postat pe contul de socializare o fotografie, în care apare alături de noul ei prieten patruped pe care și l-a dorit nespus de mult.

Irina este mai  fericită ca niciodată și a postat  imagini cu el pe o retea de socializare. „Cainele meuuuuu”, a scris ea în dreptul fotografiilor.

Fetița Monicăi Gabor a primit cadou un câine. Tatăl ei i-a făcut o surpriză de proporțiiMonica Gabor este un fotomodel român. S-a născut într-o familie romano-catolică, mama ei fiind Veronica Bulai. Ea a fost căsătorită și are o fiică cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, alături de care a apărut în emisiunea By Monica Columbeanu.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da