„Crezi în dragoste?” Monica Gabor, înnebunită după animale! Imagini demențiale

Irina Gabor, vedeta care a fost căsătorită cu miliardarul Irinel Columbeanu, este o mare iubitoare de animale.

Fosta doamnă de la Izvorani a postat pe contul de socializare un video inedit, în care apare alături de noul ei prieten patruped pe care și l-a dorit nespus de mult.

Vedeta este mai  fericită ca niciodată și a postat un filmuleț cu prietenul său necuvântător pe o rețea de socializare. „Do you believe in love?/ Crezi în dragoste?”, a scris ea în dreptul clipului video.

 

View this post on Instagram

Do you believe in love? ❤️❤️❤️ Tag your name @mrpinkcbd @redcarpet.app @wowmade @longevity365 @mamipanda.2 @iri.power @dana.popa.pr @irina_and_monica_fp @irinaxmonica @isacroes_ @ioana.nitoiu @french_reporter @thimy_29 @ana.geana4261 @ungureanulaura123 @stefania_chitu_adriana @antonia_i.a.m.a @indrecanana @irina_unicorns @igoliveapp @lisaungurianu @Sorinstana @maryturcut @instabeauty_0141 @lucianna_14 @roaxanna @irina__unicorns_fp @iovana_sprivac @b_e_._a._t_r_i_c_e @irina_lifeeee @anielapetrache @iri_na_72 @alexa.patraucean @irinacfp @cat10sandra @meme_for_irinacolumbeanu @andreeafilimon1 @instadani3lla @televcostefani @_.c.irinaa._ @ally_alessia @laura.paduraru.1029 @mihaela__unicorns @rioana25 @ariana.david15 @irina_columbeanu.f.p @dasdemclinic @biancacrinaa______ @dianaandreealupu1 @amalia_onaca28 @ally_alessika @irina_unicornis @_a.y.e._.i.t.z._.p.a.n.d.a_ @denisa.andrei @sylviucs_no.1_ @cirtoajeada7 @adi_soos_ @w.allee.w @catalina.ciuvat @sparkly.irina @_daria_negru_ @irinaxmonica @bae.irina @__draw.for.life__ @irina_and_monica_fp @irina.shistar @valeria.negoita @andreea_butan @cricolandreea @irinaxfluffy @raysaww @v.l.a.d.0 @anamaria_sky_vs_earth @irina_unicorns10 @candyirina @quoteslover2651 @juicyirina @diana_elena_calin @irina.unicorn.fp @liviasersun2006 @frappe.irina @irinaxmeme @irinaxsunshine @irina.starbucks @irina_love35 @ionela_diana23 @indrecanana@stars_edits_19 @irina_cupcake_fp @memes_irinacorn @denisa.calota @liviusmitu @gimnasticxstar @shiny.irina @_irinaunicorns___fp__ @alexandra.ghita2005 @irina_queenfp @amalia_georgescu25 @vandyofficial_ @maya11kitty @irinalovely1@larsia_elena @ioana._sandu @maya_unicorn30 @irina.columbeanu.unicorns @diana._.calin @bnc____2198 @alexandraxcats @eliza_iza134 @irinasweetie14 @irina.starbuks @proudlysimi @irinaxstrawberry @bettyxvr @irina_is_my_sun @irina_is_my_life1111 @soft.irina @appleirina_

A post shared by Monica Gabor️️ (@monicagabor888) on

Reamintim că anul trecut, Irinuca, fiica lui Columbeanu si a Monicăi Gabor a primit cadou un caine.

Fetița a postat pe contul de socializare o fotografie, în care apare alături de noul ei prieten patruped pe care și l-a dorit nespus de mult.

Irina este mai  fericită ca niciodată și a postat  imagini cu el pe o retea de socializare. „Cainele meuuuuu”, a scris ea în dreptul fotografiilor.

Fetița Monicăi Gabor a primit cadou un câine. Tatăl ei i-a făcut o surpriză de proporții

Monica Gabor este un fotomodel român. S-a născut într-o familie romano-catolică, mama ei fiind Veronica Bulai. Ea a fost căsătorită și are o fiică cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, alături de care a apărut în emisiunea By Monica Columbeanu.