De 2554 Vizualizari

Creveţii din Asia mor pe capete! In 5 ani ar putea disparea total de pe fata planetei

O boală gravă afectează crustaceele!

 

 

 

The Wall Street Journal trage un semnal de alarmă în industria culinară! Din cauza unei boli ciudate, crustaceele mor pe capete, iar Asia nu mai are de unde să exporte zeci de tone de creveţi.

shripm1

Cantitatea de creveţi pe care Asia o poate onora a ajuns acum la 40%.

 

Cei de la Wall Street Journal notează faptul că primul semn de îmbolnăvire a venit din Tailanda, cel mai mare exportator de fructe de mare. Acest incident a făcut preţul creveţilor să crească cu 20%, agitându-i pe marii jucători din industria culinară.

 

Naţiunile Unite a eliberat un comunicat oficial în mentioneaza ca s-a identificat boala de care suferă masele mari de creveţi: “EMS – Early mortality syndrome” ( Sindromul morţii precoce). Autorităţile au menţionat că aceastî boală este provocată de o bacterie care trăieşte în ape, dar care nu este un pericol pentru oameni.

SONY DSC

Din păcate, această boală afectează foarte grav crustaceele şi dacă nu va fi stopată la timp, creveţii, de exemplu, vor fi istorie în mai puţin de cinci ani. Specialistii spun ca aceasta infectare in masa se datoreaza si poluarii produse de om.

 

 

 

2 Comentarii

  1. Un crestin fara religie spune:

    De ar disparea toti crevetii, porcii,iepurii si toate lighioanele interzise de Dumnezeu.
    Daca Dumnezeu interzice astfel de lighioane spre sanatatea noastra, atunci de ce oamenii le numesc ”fructe de mare”? Doar pentru profit si nimic mai mult.

  2. se mai inventeaza cate o boala ca sa scada productia si sa creasca pretul. asa castiga speculantii

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X