1204 Vizualizari

Crescatorii de Ciobanesti Germani se reunesc la Deva

Aici are loc Campionatul National de Crestere si Selectie

Crescatori de ciobanesti germani din Romania, Ungaria, Bulgaria si Serbia se vor in perioada 17-18 octombrie, la Deva, pentru a participa la Campionatul National de Crestere si Selectie Ciobanesc German, in competitie urmand sa fie jurizati peste 200 de caini din aceasta rasa.

„Vor fi prezenti cei mai buni crescatori de ciobanesti germani din tara si din strainatate, care vor lua parte la mai multe probe de specialitate. Arbitrajele vor fi organizate pe clase, incepand cu puii si pana la veterani. Vor mai fi prezentati grupuri de urmasi la masculi din clasa munca si pui din canisele crescatorilor autorizati”, a declarat, pentru Agerpres, vicecampionul mondial si european Alin Marian, organizatorul local al concursului.

Cainii inscrisi in concurs vor trebui sa treaca, mai intai, de o proba de curaj, eliminatorie pentru masculii din clasa munca. La clasa juniori, va fi organizata o proba de indiferenta la focul de arma, iar cainii care nu vor rezista acestei etape urmand sa fie scosi din concurs. Publicul prezent va mai putea vedea o proba de frumusete si una de lupta „la maneca”, ambele fiind programate sambata dimineata.

Organizatorul concursului de la Deva, instructorul de dresaj canin Alin Marian, este cunoscut in randurile crescatorilor de ciobanesti germani prin titlurile de campion mondial, european si national pe care le-a castigat cu exemplare crescute in canisa proprie.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X