Sari la conținut
Home » Coso, cea mai fericita cățelușă, după adopție! A devenit instant vedetă pe INTERNET

Coso, cea mai fericita cățelușă, după adopție! A devenit instant vedetă pe INTERNET

Coso, cea mai fericita cățelușă, după adopție! Coso este o catelusa in varsta de sapte ani, din Australia, care a devenit noua vedeta a internetului dupa ce a fost imortalizata de noii sai stapani in momentul in care a primit vestea cea mare: avea sa paraseasca pentru totdeauna spitalul din Melbourne, unde fusese luata in grija. La auzul vestii ca va fi adoptata, aceasta s-a bucurat mai ceva ca un copil, potrivit Thedodo.com.

Coso, cea mai fericita cățelușă, după adopție!  A fost luata in grija de Spitalul pentru animale

Dupa ce stapanii sai initiali au decis ca nu mai pot avea grija de ea, Coso a ajuns intr-un adapost de animale din Melbourne, Australia. La scurt timp dupa aceasta, Coso a fost luata in grija de Spitalul pentru animale Lort Smith. Iar surpriza cea mare a venit la doar cateva zile dupa aceasta, cand Coso si-a gasit noi stapani…Fotografia rezuma cel mai bine fericirea catelusei cand a realizat ca viata ei se va schimba in bine, avand acum, in sfarsit, parte, de stapani care o iubesc cu adevarat….Bucuria lui Coso a strans mii de like-uri pe Facebook.Daca v-a plăcut povestea cățelușei de mai sus, noi vă propunem să citiți ce a descoperit Clive Wynne, psiholog la Arizona State University.Când ating câinii maximul de drăgălășenie. Puii de lup își petrec primii doi ani din viață cu ambii părinți – timp în care sunt învățați cum să vâneze prada. În schimb, puii de câine de cele mai multe ori nu își văd tatăl iar mama îi alăptează în jur de două luni, după care îi părăsește.

Față de tehnicile de supraviețuire pe care le posedă lupii, câinii trebuie să învețe ori să caute prin gunoaie, ba mai mult trebuie să-și găsească un stăpân. Însă, potrivit mai multor studii 89% din câinii maidanezi nu apucă prima lor aniversare.

Clive Wynne, psiholog la Arizona State University, a vrut să vadă de ce 20% sunt însă mai norocoși. El a pornit de la premisa că cei care au supraviețuit au fost lăsați în preajma unei gospodării fără câini, iar oamenii nu au putut rezista când i-au văzut.Citește continuarea…