Sari la conținut
Home » Copilul abandonat într-un coș de gunoi este salvat de un cățel al nimănui! Povestea a uimit o comunitate întreagă

Copilul abandonat într-un coș de gunoi este salvat de un cățel al nimănui! Povestea a uimit o comunitate întreagă

Copilul abandonat într-un coș de gunoi este salvat de un cățel al nimănui! Povestea a uimit o comunitate întreagă.

Tot orașul a rămas impresionat de gestul patrupedului!

Prietenii noştri cu patru picioare îşi arată constant loialitatea faţă de oameni. Povestea următoare este cel mai bun exemplu pentru această situație.

Potrivit thedodo.com, în oraşul Lapu-Lapu din Filipine, un nou-născut a fost abandonat într-un cos de gunoi şi, din cauza vârstei fragede, totul putea să devină o tragedie. Cu toate acestea, un înger cu patru picioare a fost acolo pentru schimba soarta copilului. Micuţul neajutorat a atras atenţia animalului, care fără nicio ezitare a decis să intervină, totul devenind o operațiune de salvare.

Totul a început când o femeie, pe nume Vilma Toring, a susţinut că a văzut un câine trăgând de o cârpă albă, fiind acompaniat de plânsul unui copil.

Copilul abandonat într-un coș de gunoi

Copilul a fost transportat de urgenţă la spital, unde s-a descoperit că venise pe lume tocmai în ziua salvării. Între timp, autorităţile investighează cazul, în speranţa că vor găsi autorul acestui act crud.

Din păcate, cazurile de abandon al animalelor de companie nu sunt unele singulare, iar din păcate, tot mai mulți bebeluși sunt lăsați în voia sorții pe stradă.