De 2208 Vizualizari

CONSTANTA. Un Pitbull a omorat cainele unor pensionari

Totul s-a petrecut sub ochii proprietarilor

Parcul Tabacariei din Constanta s-a transformat intr-un peisaj desprins din filmele de groaza, dupa ce un Pibull

a smuls un Pekinez din bratele unor pensionari. In cateva secunde, cainele a fost omorat, scrie replicaonline.ro.

Pitbullul era plimbat de stapan fara lesa sau botnita, iar acesta a luat cainele si a parasit parcul imediat dupa incident, stiind ca stapanii saracului Pekinez au alertat politia.

 

2 Comentarii

  1. Proprietarii de astfel de ciini sint acele persoane fara c_aie care isi cumpara ciine agresiv sperind astfel sa suplineasca si lipsa creierului. Iar legislatia imbecila romaneasca de perfecta pentru epoca de piatra, cu diferentza ca acum ai o gramada de angajati care trebuiesc anuntati cind se da cu parul si cite victime sint. Sa aiba si ei habar, atita tot.

  2. Pacat ca unii proprietari de pitbull si nu stiu sa faca diferenta intre agresivitate si prostie. Eu detin doua exemplare, intradevar sunt agresivi la animale, dar printr-un simplu „nu-i voie!” faci minuni. Pacat ca din cauza lor, acestor imbecili in doua labe, rasa poate suferi. Pacat, asa s-a intamplat si in state chiar si in diverse tari precum, Anglia, Franta s.a., un simplu sfat. NU VA MAI CUMPARATI CAINII CA SA PARETI DURI!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X