Sari la conținut
Home » Considerat cel mai trist câine din adăpost, patrupedul are parte de o transformare uimitoare după ce este adoptat!

Considerat cel mai trist câine din adăpost, patrupedul are parte de o transformare uimitoare după ce este adoptat!

  • de

Considerat cel mai trist câine din adăpost, patrupedul are parte de o transformare uimitoare după ce este adoptat!

Adopția unui animal de companie, cea mai bună decizie pentru a salva un suflet chinuit!

Pentru Jessica Williams și Jared, mutarea în propriul apartament a dus implicit și la dorința adopției unui cățel. Iubitori declarați de animale, ei au fost profund emoționați de imaginea unui câine extrem de trist, postată de un adăpost din apropierea locuinței lor.

Patrupedul, pe nume Benji, a fost luat de pe străzile din Los Angeles şi dus într-un adăpost oraşului. Suferea de scabie, iar singurătatea l-a făcut să fie extrem de reticent și trist.

„Stă de 10 zile în adăpost şi nu se descurcă deloc bine. El mârâia şi încerca să-i muşte pe oamenii care treceau pe lângă el. N-am văzut niciodată un câine mai trist şi ştiam că nu îl putem lăsa acolo,”  a declarat Jessica pentru The Dodo.

Când cei doi tineri au ajuns la adăpost şi le-au spus celor din personal că sunt interesaţi de adopţia lui Benji, angajaţii au fost uimiţi.

„Personalul de la adăpost ne-a spus că este foarte neprietenos şi a refuzat să ne ducă în zona de aşteptare ca să-l întâlnim, deoarece ‘nu este un câine care va veni la voi pentru a cere să fie mângâiat.’ Ştiam că are şanse mari să fie eutanasiat şi nu doream să permitem acest lucru.”

Dar când au ajuns acasă, Benji a început să se comporte într-un mod cu totul surprinzător.

„Îi place să vină să ne lingă şi să se joace cu jucăriile sale”, a spus Jessica. „Uneori doar se prosteşte! De asemenea, el începe să latre imediat după ce ne urcăm în maşină, ca şi cum ar spune: ‘Trebuie să ne mişcăm! Hai la drum!’”

Deşi au trecut abia 3 săptămâni, Benji a devenit un membru cu drepturi depline al familiei sale adoptive.

Considerat cel mai trist câine