Sari la conținut
Home » Condițiile mizere l-au făcut mai bun. Priviți cum a reacționat când a fost salvat / VIDO viral

Condițiile mizere l-au făcut mai bun. Priviți cum a reacționat când a fost salvat / VIDO viral

Condițiile mizere nu l-au transformat într-o fiară, ci l-au transformat într-un câine mai bun, deși face parte dintr-o rasă de câine considerată periculosă. Priviți cum a reacționat în momentul adopției.

Pentru a putea salva mai multe animale, organizaţiile pentru salvarea animalelor luptă să facă toate eforturile posibile și imposibile, potrivit livebiz.ro.

Asher a trăit o parte din viața lui în lanţuri. După ce a aflat de situaţia sa, asociaţia de salvare a animalelor „Dogs Deserve Better” din Smithfield, SUA, a reuşit să elibereze acest frumos cățel şi să îl ia sub custodia lor. Chiar dacă a trăit ani de zile izolat, voluntarii au avut parte de o surpriză uriaşă.

Patrupedul nu a ezitat nicio clipă să-şi arate recunoştinţa faţă de cei care i-au redat şansa la o viaţă normală. Fiind înconjurat de iubire el le-a răspuns acestora cu aceeaşi măsură.

Imaginile de de mai jos ne prezintă doar o mică dovadă a comportamentului pe care Asher l-a adoptat faţă de angajaţii acestei organizaţii.

În timp ce una dintre salvatoare vorbea la telefon, femeia a avut parte de un moment unic de nepreţuit. Asher s-a urcat în braţele sale şi a răsfăţat-o cu gesturi pline de afecţiune şi recunoştinţă.

Urmărind cu atenţie aceste imagini vă imaginaţi cât de greu i-a fost acestei femei să rămână serioasă pe tot parcursul convorbirii telefonice!