Sari la conținut
Home » Condimentul care ar putea oferi animalului de companie o nouă viață? Noul truc folosit de iubitorii de animale

Condimentul care ar putea oferi animalului de companie o nouă viață? Noul truc folosit de iubitorii de animale

Condimentul care ar putea oferi animalului de companie o nouă viață? Noul truc folosit de iubitorii de animale!

Turmericul (Curcuma longa) este extrem de cunoscut și este utilizat pe scară largă pentru a susține procesul natural anti-inflamator al organismului. Iar cererea de suplimente de curcuma a crescut în Marea Britanie. Proprietarii de animale au descoperit că ar putea fi noul trucul și pentru prietenii cu patru picioare, nu doar pentru ei.

Alyson Taylor-Gray l-a observat pe iubitul ei Labrador, Rolo, că nu se mai putea ridica ușor din coșul său dimineața. Un prieten de-al ei, editorul unei reviste populare pentru câini, i-a recomandat tablete de curcuma, cunoscut și ca șofranul indian, pe care și el le-a încercat recent pe propriul său câine.

Labrador

Rolo făcea acupunctură, dar Alyson credea că nu are nimic de pierdut dacă încearcă acest condiment indian.

„Sunt atât de mulțumită. Rolo este fericit, a scăpat de dureri. Suplimente de curcumă l-au ajutat să se bucure din nou de viață”, spune Alyson, potrivit dailymail.com.

Câinii și pisicile, la fel ca și oamenii, încetinesc pe măsură ce îmbătrânesc, spun specialiștii. Menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor coincide cu prelungirea unui stil de viață activ normal.

„Clienții au început să ne spună că dau Turmeric + animalelor lor de companie”, dezvăluie CEO-ul Adam Cleevely. „Feedbackul lor a fost atât de pozitiv încât am creat mai întâi o formulare specială pentru câini și, mai recent, pentru pisici, deoarece nu am vrut ca felinele să lipsească. Animalele de companie din Marea Britanie trăiesc mai mult, la fel ca proprietarii lor și au nevoie de același ajutor pentru a face față problemelor pe care mulți dintre noi le experimentăm odată cu vârsta”, a declarat Adam Cleevely.