Titulatura de ”colonel” i se potrivește mânușă acestei pisici persane, care a fost nominalizata la titulatura de „cea mai urata pisica din lume”. Are un comportament dictatorial, mărturisesc stăpânii lui, dar fața lui spune totul. O privire tăioasă din partea Colonelului Miau e suficientă pentru a-ți da un coșmar noaptea sau, la polul opus, îți poate stârni un hohot de râs. Priviți-l!

Citește și:

Ai spune că urâțenia te marginalizează în societate, dar nu e așa. Dovadă că Miau are peste 113 mii de fani pe rețeaua de socializare Facebook, iar numărul lor este în creștere! Practic, e o veritabilă vedetă internațională.

Despre Colonel, stăpânii săi spun că e înfricoșător doar ca și aparență, el fiind, de fapt, terifiat de păsări. Mai mult, Colonelul, chiar dacă nu a primit de la divinitate un aspect răpitor, a primit în dar mult noroc. ”Colonelul a fost găsit abandonat la marginea unei șosele. A fost salvat de un om milos, dus la doctor și dat spre adopție. Așa a ajuns la mine”, povestește Anne Marie Avey. ”Miau adoră să se cuibărească în brațele mele și chiar îmi cântă uneori”, mai spune ea.

Citește și:

Dacă vreți să fiți în peremanentă legătură cu Colonelul, contul său de Facebook este:

facebook.com/colonelmeowinthecity

 

 

Setari cookie