De 2246 Vizualizari

Colectă generoasă pentru cățeii îngrijiți de Kola Kariola. Marius Chircă un iubitor iremediabil de animale

Astăzi, 31 ianuarie 2016, a avut loc colecta anunțată de Marius Chircă, coordonatorul Asociației Kola Kariola. Am trecut și noi pe la locul anunțat, centrul comercial din Vitan, de lângă Dristor,  și am dus câteva lucruri. Surpriza plăcută a fost că avea deja, în jurul prânzului, strânsă multă mâncare. Spre seară s-au adunat multe kilograme de alimente și diverse lucruri necesare îngrijirii câinilor din Adăpostul Kola Kariola.

De ce Marius Chircă are succes, de ce oamenii cu venituri mici vin, în fiecare lună, să  aducă căte ceva pentru patrupedele neajutorate, de ce oameni cu venituri mari descarcă portbagaje întregi de hrană și lucrușoare, de ce el și echipa lui reușesc? Voi ce credeți?

Ne bucurăm pentru căței că vor avea și săptămânile astea de mâncare și mulțumim iubitorilor de animale care acționează și nu doar comentează.

Câteva imagini cu câinii îngrijiți de Asociația Kola Kariola:

Costi, cunoscătorii stiu, va fi foarte fericit in această seară..

2 Comentarii

  1. Nicoleta spune:

    Marius Chirca are succes pentru ca oamenii stiu ca Marius Chirca e cinstit. , iubeste animalele din suflet. , se sacrifica pentru ele, nu si insuseste banii strinsi pentru scopuri personale. , nu fura donatiile, munceste din greu. De aceea are succes, pentru ca inspira incredere si oamenii s au saturat de mincinosi. , hoti si oportunisti.

  2. Stephanie spune:

    Vreau sa iau legatura cu Marius Chirca va rog. Aveti un telefon sau email?

    Cu multumiri,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X