Sari la conținut
Home » Clonarea animalelor de companie, soluția pentru a depăși o despărțire tragică?

Clonarea animalelor de companie, soluția pentru a depăși o despărțire tragică?

Clonarea animalelor de companie, soluția pentru a depăși o despărțire tragică?

În China, industria clonării animalelor de companie crește extrem de repede!

Un animal de companie, fie că vorbim despre câine sau pisică, devine un adevărat prieten și ne ajută să trecem mai ușor prin momentele grele din viață. Afecțiunea pe care o oferi și o primești necondiționat înapoi de la ele te ajută să scapi de stres și îți va aduce bucurie zi de zi. Însă, majoritatea oamenilor trecut și prin momentul tragic în care trebuie să îți iei adio de la animalul de companie.

Pentru a putea trece mai ușor peste acest moment, o companie din China vine cu o soluție ingenioasă, dezvoltată în ultimii ani prin avansul tehnologic remarcabil. Clonarea animalelor de companie este privită ca afacerea viitorului, iar compania începe să aibă din ce în ce mai multe comenzi de la persoane care nu vor să își piardă pe vecie animăluțul preferat.

55.000 de dolari dacă vrei să treci mai ușor peste despărțirea de animalul de companie!

Cățelul de mai sus, pe numele său Doudou, rasa Schnauzer, s-a născut în august 2018 și este „copia” identică a unui cățel în vârstă de 12 ani, cu același nume. A costat 54.600 dolari:

Când l-am pierdut, simțeam că viața mea nu poate merge mai departe. Parcă propriul copil mi-ar fi murit, și de aceea m-am gândit să îi prelungesc viața”, a declarat Jin din Shanghai pentru Pear Video.

În urma unui raport din 2018 a celor de la China Pet Industry White Paper, într-un număr de 33.9 milioane de gospodării din China, se află 50.6 milioane de câini, iar această statistică va crește în viitor.

Până acum, am avut peste 20 de clienți. Deja am clonat peste 10 câini, iar încă 10 se află în perioada de gestație”, a declarat Zhao Jianping, managerul companiei Sinogene, pentru Global Times.

Însă, clonarea animalelor de companie a întâmpinat o adevărată reticență, fiind văzută într-un mod foarte controversat, atât din motive etice, cât și printr-o utilizare iresponsabilă a resurselor științifice.