De 870 Vizualizari

Clipurile cu pisici stimulează energia si emotiile pozitive

dupa 6 luni

Un studiu realizat de către Universitatea din Indiana, Statele Unite ale Americii, publicat de independent.co.uk a constatat că videoclipurile cu pisici au o serie de beneficii pentru sănătate, stimulând nivelul de energie, emoţiile pozitive şi înlăturând sentimentele negative.pisici in cos

La studiu au luat parte aproximativ 7.000 de persoane, care au completat un sondaj de opinie despre felul în care videoclipurile cu pisici le schimbă dispoziţia.

Rezultatele au fost folosite pentru a afla dacă videoclipurile cu pisici au acelaşi impact pozitiv precum terapia cu animale de companie şi dacă spectatorii s-au simţit vinovaţi pentru că au pierdut timpul cu astfel de videoclipuri.

Datele au arătat însă că oamenii s-au simţit mai puţin trişti, iar în urma vizionării le-a scăzut nivelul de anxietate, aspecte care au compensat vinovăţia pentru timpul pierdut.

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X