Sari la conținut
Home » Clipe grele pentru Dan Negru! Cunoscutul prezentator TV și-a luat adio de la cel mai bun prieten al său!

Clipe grele pentru Dan Negru! Cunoscutul prezentator TV și-a luat adio de la cel mai bun prieten al său!

  • de

Clipe grele pentru Dan Negru! Cunoscutul prezentator TV și-a luat adio de la cel mai bun prieten al său!

Dan Negru a anunțat dispariția lui Pufi, câinele său loial!

După 16 ani plini de iubire și loialitate, Dan Negru a anunțat cu tristețe că patrupedul său, „un ciobănesc mioritic uriaș” a murit. Vestea tristă a fost făcută public printr-un mesaj emoționat postat pe Facebook, acolo unde prezentatorul l-a caracterizat pe câinele său, drept „singurul său prieten”.

„Mi-am pierdut în dimineața asta singurul prieten. 16 ani eu am fost întreaga lui lume si el a fost „omul” meu preferat. Am întâlnit mulți oameni care de departe păreau ceva și de aproape erau altceva. Câinii sunt așa cum par…Îi spuneam Google și-l alintam Pufi. Era un ciobănesc mioritic uriaș și pentru mine, Pufi avea blană in loc de aripi. 16 ani am fost împreună. A fost singurul care cerea puțin și merita mult… De azi, pe lângă tata și bunici, mai am și un câine care mă așteptată…MULȚUMESC pentru toți ani ăștia !Pufi e de azi dincolo de soare…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Cu toții știm că acest moment este unul extrem de greu, iar fanii și-au arătat sprijinul prin intermediul a zeci de mesaje de susținere:

„Cea mai grea despărțire.. Recunosc cel mai de încredere suflet este.. Câinele.

Drum lin către stele suflet frumos! Acum doarme in sufletul tău, se mai trezește din când în când, doar să îți transmită că e cu tine și e bine! O spun din experiență proprie….Multă putere sufletească îți doresc!

Bună dimineața! Am avut am pierdut. Știu prin ce treci. Doare doare cumplit!

Cuvintele sunt de prisos!
Uneori cred,ca animalele care ne sunt alături ani buni merita mai multe lacrimi decât unii oameni care ii consideram prieteni.
Drum lin spre lumina,Pufi!”, sunt câteva dintre mesajele de încurajare ale oamenilor pentru Dan Negru.