Sari la conținut
Home » Clipe grele pentru Adelina Pestrițu! Bichon-ul acesteia a murit, lăsând un gol imens

Clipe grele pentru Adelina Pestrițu! Bichon-ul acesteia a murit, lăsând un gol imens

Clipe grele pentru Adelina Pestrițu! Bichonul acesteia a murit, lăsând un gol imens.

Nobby a fost cea mai bună și loială prietenă a sa!

Vedeta TV a făcut anunțul tragic prin intermediul rețelelor de socializare, în urmă cu scurt timp! Cea mai bună și loială prietenă a ei a murit, mai exact bichon-ul Nobby.

Relația a fost cu atât mai importantă cu cât cățelușa a venit în viața ei într-o perioadă neagră și i-a readus fericirea și pofta de viață. Fiecare persoană care a trecut printr-o experiență asemănătoare cunoaște sentimentul de neputință și disperare, iar Adelina Pestrițu se confruntă cu aceleași probleme, care par fără rezolvare pe moment.

După 11 ani, este pentru prima dată când vedeta și Nobby sunt departe una de cealaltă, însă amintirea cățelușei va dăinui veșnic în inima și în sufletul brunetei:

„Nu sunt pregătită să mă despart atât brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și mi-ai dăruit atât de multă iubire. Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot, pentru că știu că te vei întoarce la mine într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby!”, a scris Adelina într-un mesaj la InstaStory, alături de poză cu cățelușa.

Nobby a fost salvată de la o viață extrem de grea, iar în schimb i-a readus bucuria în viață!

Un cățel care trăia în mizerie, nefiind îngrijit de foștii stăpâni și lăsat să flămânzească, asta îi era soarta cățelușei până să fie adoptată de vedetă. Din momentul în care a intrat în viața ei, totul s-a schimbat, devenind nedespărțite:

„Eram la o emisiune, eram la filmări și Nuami Dinescu povestea la masă despre un câine oropsit, că i se dă din joi în Paște de mâncare, că are PH-ul schimbat la blăniță din cauza mizeriei în care e ținut și nu se găsește nimeni să-l ia. Atunci, știam că am nevoie de un suflet lângă mine, eram singură și imediat m-am urcat în mașină cu Nuami, am mers la Câmpina, am luat-o, direct în brațe mi-a sărit, Nobby a simțit că urmează să aibă o viață bună și am dus-o la salon, am înfrumusețat-o instant. Chiar îmi amintesc că stătea lângă o pisicuță și nu-i făcea nimic, era foarte speriată, se uita timidă. Acum, dacă le vede, nu mă pot înțelege cu ea, se transformă, e pitbull”, a declarat Adelina în urmă cu câțiva ani.