Sari la conținut
Home » Cine spunea că doar animalele de companie pot fi adoptate? Un pisoi curajos dovedește contrariul

Cine spunea că doar animalele de companie pot fi adoptate? Un pisoi curajos dovedește contrariul

Cine spunea că doar animalele de companie pot fi adoptate? Un pisoi curajos dovedește contrariul.

Pisoiul a intrat într-o casă și „a adoptat” un om!

Imgur Nigeltown a avut parte de surpriza vieții atunci când s-a întors, într-o zi banală, de la serviciu! Pe scaunul său preferat, un pisoi stătea întins de parcă ar fi trăit toată viața în casa lui. Se pare că o fereastră deschisă a făcut posibilă această situație cu totul deosebită.

„Am ajuns acasă de la serviciu şi am dat peste această micuţă fiinţă blănoasă relaxându-se în casa mea. Trebuie să fi intrat pe vreo fereastră deschisă. – Eu nu deţin o pisică.”

Potrivit dailymail.co.uk, bărbatul a scos imediat telefonul mobil pentru fotografia momentul unic, iar pozele sunt de-a dreptul impresionante!

Nigeltown a observat că noul său oaspete nu avea zgardă, dar a decis să cerceteze dacă există cineva care ar fi putut pierde un pisoi. Cu toate acestea, niciunul dintre vecinii săi nu a reclamat dispariţia vreunei feline în apropierea casei sale. Ziua următoare, Nigeltown şi-a dus noul animal de companie la veterinar. A fost verificat dacă are microcip, însă medicul nu a putut identifica vreunul.

După o verificare de „rutină” la veterinar, bărbatul s-a atașat de simpaticul motănel, iar de acum înainte singurătatea nu va mai reprezenta pentru nimeni vreo problemă.

Cine spunea că doar animalele pot fi adoptate?