Cine spunea că doar animalele de companie pot fi adoptate? Un pisoi curajos dovedește contrariul.

Pisoiul a intrat într-o casă și „a adoptat” un om!

Imgur Nigeltown a avut parte de surpriza vieții atunci când s-a întors, într-o zi banală, de la serviciu! Pe scaunul său preferat, un pisoi stătea întins de parcă ar fi trăit toată viața în casa lui. Se pare că o fereastră deschisă a făcut posibilă această situație cu totul deosebită.

„Am ajuns acasă de la serviciu şi am dat peste această micuţă fiinţă blănoasă relaxându-se în casa mea. Trebuie să fi intrat pe vreo fereastră deschisă. – Eu nu deţin o pisică.”

Potrivit dailymail.co.uk, bărbatul a scos imediat telefonul mobil pentru fotografia momentul unic, iar pozele sunt de-a dreptul impresionante!

Nigeltown a observat că noul său oaspete nu avea zgardă, dar a decis să cerceteze dacă există cineva care ar fi putut pierde un pisoi. Cu toate acestea, niciunul dintre vecinii săi nu a reclamat dispariţia vreunei feline în apropierea casei sale. Ziua următoare, Nigeltown şi-a dus noul animal de companie la veterinar. A fost verificat dacă are microcip, însă medicul nu a putut identifica vreunul.

După o verificare de „rutină” la veterinar, bărbatul s-a atașat de simpaticul motănel, iar de acum înainte singurătatea nu va mai reprezenta pentru nimeni vreo problemă.

Cine spunea că doar animalele pot fi adoptate?