Sari la conținut
Home » Cine este făptașul care a RĂPIT un câine! Stăpâna lui Gizmo este DISPERATĂ: „Vă rog, dacă cineva găsește un câine chihuahua, e al meu…”

Cine este făptașul care a RĂPIT un câine! Stăpâna lui Gizmo este DISPERATĂ: „Vă rog, dacă cineva găsește un câine chihuahua, e al meu…”

Stăpâna lui Ginzo, un câine din rasa chihuahua, este disperată să-și găsească patrupedul pierdut, asta după ce micuțul patruped a fost răpit de un pescăruș. Incidentul s-a întâmplat chiar în curtea casei din orășelul Paignton, Marea Britanie.Becca Hill, stăpâna câinelui, a postat mai multe anunțuri pe Facebook în care face apel la localnici pentru a o ajuta să-și găsească câinele chihuahua, pe nume Gizmo, care duminică a fost luat pe sus de către un pescăruș, relatează The Guardian.„Prietenul meu era în grădină în acel timp și deodată l-a văzut pe Gizmo luat pe sus. (Pescărușul, n.red.) l-a cărat o distanță destul de mare, până nu l-am mai putut vedea. Nu știu dacă l-a scăpat pe undeva, unde se află acum”, a spus ea, potrivit presei locale.Ea a postat mai multe anunțuri și pe Facebook: „Vă rog, dacă cineva găsește un câine chihuahua, e al meu. Un pescăruș l-a luat din grădină”.Proprietara patrupedului răpit a povestit că a auzit de cazuri de câini răpiți de pescăruși, însă nu credea că acest lucru i se va întâmpla chiar ei.Localnicii au sărit în ajutorul ei și au început să caute peste tot ar putea să se afle câinele, însă până acum fără rezultat.Un purtător de cuvânt al Societății Regale pentru protecția păsărilor a declarat că incidentul este unul foarte „supărător” pentru proprietarul câinelui, însă astfel de cazuri sunt extrem de rare și nu sunt tipice pescărușilor.