De 1756 Vizualizari

Cine este cel mai URAT caine din lume? Titlul a fost castigat de SWEEPEE RAMBO

Competitia „Cel mai urat caine din lume” si-a desemnat castigatorul, iar un metis de chihuahua si caine chinezesc cu creasta, numit – Sweepee Rambo – a castigat trofeul!

Catelusa are 17 ani, nu vede deloc si nu cantareste nici macar 2 kilograme, dar a impresionat juriul si publicul, facandu-se remarcata dintre toti cei 17 caini inscrisi in competitie.

rambo1

Sweepee Rambo a castigat, astfel, o multime de bunatati si un trofeu – la fel de neatractiv ca si castigatorul (sau concursul, in sine), iar stapanul ei, Jason Wurtz, a incasat un cec in valoare de 1.500 de dolari.

„Notarea a fost dificila cu atat de multi caini unici, dar am avut incredere ca Sweepee va fi o castigatoare nemaipomenita”, a declarat seful juriului, Brian Sobel.

In timpul competitiei, cainii merg pe covorul rosu, sunt prezentati publicului si defileaza pe scena, iar cei trei membri ai juriului acorda puncte in functie de personalitatea cainilor, aparitie si reactia publicului.

rambo2

Acest concurs a ajuns deja la editia cu numarul 28 si are loc intr-un orasel din California, la targul Sonoma Marin.

Contestata de multi iubitori de animale, competitia reprezinta totusi o dovada a faptului ca oricine poate fi iubit si chiar daca este urat, poate profita de asta participand si castigand diferite concursuri.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X