De 272 Vizualizari

Cine este cea mai interesata de ce se mai scrie prin ziare?

O matza a intrat neinvitata intr-un studio tv, in timpul unei emisiuni de revista a presei!!!

 O pisica a devenit vedeta in Turcia dupa ce a aparut neinvitata intr-o emisiune care se transmitea in direct. Felina si-a facut aparitia in studioul „Good Morning Denizli”, in timp ce prezentatorul facea revista presei. Pisica s-a urcat pe pupitru, a aruncat un ochi la ziare, apoi s-a asezat confortabil pe tastatura laptopului prezentatorului.

La inceput, acesta – a fost destul de surprins, dar a reusit imediat sa se adune si sa indrepte monologul spre pisica. El si-a directionat apoi intregul discurs pe necesitatea adoptarii animalelor, pentru a le salva de pe strazi…

“Dupa cum stiti, iarna se apropie si, odata cu ea, vine si gerul. Poate ca mata este un musafir neinvitat, dar acest lucru nu mă impiedica sa o mangai. Ar trebui sa ne deschidem usile casei pentru pisicile si pentru cainii fara adapost. Ar trebui sa le dam apa si mancare… ar trebui sa avem grija de animale, cumva…”, a spus, potrivit Bored Panda, Çelebioğlu.

Iar dupa discurs, la finalul emisiunii, Çelebioğlu si colegii sai i-au oferit pisicutei mancare, au mangaiat-o si i-au pregatit un culcus cald. Pisicuta a primit si un nume nou: Hüsnü, care se traduce prin “frumoasa”.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X