Sari la conținut
Home » Chiar dacă viața a fost crudă cu proprii săi pui, o cățelușă decide să adopte niște pisoi orfani!

Chiar dacă viața a fost crudă cu proprii săi pui, o cățelușă decide să adopte niște pisoi orfani!

  • de

Chiar dacă viața a fost crudă cu proprii săi pui, o cățelușă decide să adopte niște pisoi orfani!

Viața s-a dovedit a fi extrem de dură cu un metis de Ciobănesc Australian!

O cățelușă din rasa Ciobănesc Australian a fost găsită hoinărind prin zona unei benzinării din Arizona, vizibil marcată și încercată de viața grea pe care a avut-o.

Potrivit thedodo.com, un adăpost din Phoenix a devenit noua sa casă, asta după ce organizația Sunshine Dog Rescue a salvat-o de pe străzi.

În mod clar, viaţa plină de greutăţi pe care o trăise până atunci a afectat-o iremediabil, drept urmare Georgia şi-a pierdut toţi puii.

„Nu am mai văzut niciodată o căţeluşă care să-şi piardă toţi puii”, a declarat Anita Osa, fondatoarea Sunshine Dog Rescue, pentru ABC 15.

Personalul adăpostului a încercat să consoleze căţeluşa îndurerată, dar după o pierdere atât de grea nimic nu părea să îi mai aducă liniştea şi pacea interioară.

„Cel mai bun mod în care aş putea să-i descriu reacţia a fost că parcă înnebunise. Era atât de tristă şi îşi căuta continuu puii. A rupt salteaua pe care stătea, încercând să-şi găsească micuţii.”

În cele din urmă, voluntarii au postat o poză pe reţelele de socializare, cerând ajutor publicului pentru a le sugera idei despre modalităţile prin care ar putea să o ajute pe Georgia să treacă mai uşor peste o asemenea tragedie.

„I-am prezentat cu blândeţe. Mai întâi i l-am arătat pe unul dintre ei şi am lăsat-o să-l adulmece, iar ea părea să îl accepte, aşa că i-am scos şi pe ceilalţi”, a spus ea. „Este uimitor să vezi cum s-a liniştit instantaneu.”

„Cred că pisoii nu au nicio idee că Georgia este un câine”, a mai adăugat ea.

„Puii o caută să îi îngrijească. Ea îi curăţă şi le oferă multă atenţie, între pui şi căţeluşă s-a stabilit o legătură puternică. Este cu adevărat ceva ce nu trebuie ratat, ea îi protejează pe pisoii aceştia la fel ca şi cum ar fi propriii săi pui”, a declarat Anita, pentru ABC 15.

Astfel, o frumoase relație între animalele din specii diferite s-a legat, iar de acum înainte, singurătatea și tristețea nu va mai avea loc în viața lor.