Sari la conținut
Home » Chiar dacă era în mașină, o tânără deschide portiera și decide să salveze patrupedul abandonat!

Chiar dacă era în mașină, o tânără deschide portiera și decide să salveze patrupedul abandonat!

Chiar dacă era în mașină, o tânără deschide portiera și decide să salveze patrupedul abandonat!

Scena emoționantă nu a putut trece neobservată!

Cu toate că poveștile cu animale abandonate ne întristează în fiecare zi, de această dată, următoarea întâmplare ne demonstrează faptul că, încă există persoane cu suflet mare.

O şoferiţă a observat prezenţa unui căţeluş fără stăpân şi, fără să se gândească de două ori, l-a luat în maşină pentru a-l adopta. Ea nu a putut să rămână indiferentă la drama bietului animal.

„Există oameni care pur şi simplu nu pot rămâne indiferenţi când văd o altă fiinţă care are probleme”, a scris un internaut.

Persoana care a înregistrat acest gest spontan se afla în maşină din spate. De acolo, a putut asista la întreaga scenă, care a înduioşat inimile a mii de utilizatori de internet.

Momentul în care patrupedul se apropie de maşină este evident. Şi, după ce capătă puţină încredere, se lasă mângâiat, dând din coadă fericit.

„L-au mângâiat, uite, vor să-l lase să urce. Ce frumos!” – poate fi auzită una dintre persoanele din videoclip exclamând.

Cu toate acestea, la început căţeluşul se retrage temător. Ulterior, persoana care a filmat, împreună cu alţi martori pot fi auziţi încurajând animalul să accepte ajutorul.

Atitudinea grijulie a acestei femei a reuşit să schimbe viaţa unei creaturi neajutorate.

Chiar dacă era în mașină, femeia decide să salveze patrupedul abandonat!