Sari la conținut
Home » Chiar dacă a fost salvat, trauma supraviețuirii zilnice pe străzi îl determină să își ascundă mereu mâncarea!

Chiar dacă a fost salvat, trauma supraviețuirii zilnice pe străzi îl determină să își ascundă mereu mâncarea!

Chiar dacă a fost salvat, trauma supraviețuirii zilnice pe străzi îl determină să își ascundă mereu mâncarea!

Cățelul a rămas afectat de trecutul său!

Povestea următoare îl are în centrul atenției pe un câine care a fost abandonat în mijlocul pustietăţii fără milă. Totul a fost observat de o femeie care se deplasa cu maşina de-a lungul unui drum, observând patrupedul slăbit şi bătrân.

Ea și-a dat seama că trebuie să intervină, iar primul pas a fost să încerce să-i câştige încrederea câinelui. I-a oferit câteva gustări câinelui flămând, care a fost fericit să primească puţină atenţie.

Câinele era îngrozit şi epuizat, dar în cele din urmă a acceptat să o urmeze pe femeia amabilă până la maşină, denumindu-l „Mowgli”.

Mowgli a fost plasat în grija organizaţiei „Howl of a dog”. Era foarte nervos la adăpost şi a reacţionat cu multă teamă când a părăsit cuşca de transport.

Mowgli a fost atât de încântat să aibă propriul culcuş, încât a adormit aproape instantaneu.  Oamenii nu s-au putut abţine să nu remarce obiceiul său ciudat de a nu mânca niciodată imediat. În schimb, el aduna şi îngropa totul în culcuşul său.

Adoptat de o familie din Germania, Mowgli a devenit cel mai fericit câine din toate timpurile. Are o grădină mare doar pentru el şi iubeşte să meargă la plimbare prin pădure alături de noii săi părinţi adoptivi.

Chiar dacă a fost salvat, el continuă să fie afectat de trecutul său de pe străzi!

Din fericire pentru el, viața de acum înainte se va dovedi a fi extrem de ușoară și fericită, iar zilele în care trebuia să își ascundă mâncarea pentru a supraviețui și a doua zi, s-au dus.

Un simplu gest de a opri și coborî din mașină, împreună cu dragostea pentru animalele de companie mai puțin norocoase, au dus la o poveste cu totul deosebită a unui câine!