Change, un cățel superb ce are nevoie urgentă de un nou prieten! Ce fac oamenii când cineva drag are nevoie de îngrijiri medicale? Merg imediat la medic! Ce faceți când o persoană cade pe stradă și are nevoie de ajutor? Îl ajutați sau chemați un specialist să facă asta! Dar ce faceți când vedeți animale abandonate pe stradă? Le lăsați să moară, le luați acasă  sau apelați la o Asociație Pentru Protecția Animalelor?Trebuie să știți că și în România există, clinici, padocuri, asociații, centre speciale pentru adopții și, mai mult, iubitori de animale care au acasă grijă de suflete salvate de ei de pe străzi.Așadar, nu treceți nepăsători pe lângă ele, Animal Zoo vă roagă să nu mai abandonați animale și să adoptați!Chance are nevoie urgentă de un nou prieten:”Chance este un caine superb, cu o poveste de viata uimitoare. A trait intr-un an, caci asta este varsta lui, cat altii in 5. Niciodata nu voi inceta sa sper in sansa lui, in omul care va veni intr-o zi si va spune: acesta este cainele perfect pentru mine si familia mea. Pentru unii Chance poate parea un caine cu probleme, dar nu este asa. Este un caine normal, care isi iubeste familia si isi apara casa. Nu are incredere in oamenii straini (de ce oare?) dar este foarte atasat de membrii familiei,, accepta alti caini si se intelege bine cu pisicile. Este perfect educat pentru viata in casa, dar are nevoie de spatiu sa isi consume energia.Se cauta familie responsabila in care sa fie tratat ca un membru al familiei. Nu sunati, daca nu indepliniti conditiile.Contact: Ioana Sotir 0745 396 327 Bucuresti”, a fost mesajul postat pe Facebook de Ioana.

Start again…never give up!Chance este un caine de poveste, cu o poveste de viata uimitoare. A trait intr-un an, caci asta este varsta lui, cat altii in 5. Niciodata nu voi inceta sa sper in sansa lui, in omul care va veni intr-o zi si va spune: acesta este cainele perfect pentru mine si familia mea. Pentru unii Chance poate parea un caine cu probleme, dar nu este asa. Este un caine normal, care isi iubeste familia si isi apara casa. Nu are incredere in oamenii straini (de ce oare?) dar este foarte atasat de membrii familiei,, accepta alti caini si se intelege bine cu pisicile. Este perfect educat pentru viata in casa, dar are nevoie de spatiu sa isi consume energia.Se cauta familie responsabila in care sa fie tratat ca un membru al familiei. Nu sunati, daca nu indepliniti conditiile.Contact; Ioana Sotir 0745 396 327 Bucuresti.

Publicată de Ioana Sotir pe Luni, 28 august 2017

 

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da