Cea mai periculoasă PLAJĂ din lume

Plaja din Florida este cel mai periculos loc din lume, datorită numărului record de atacuri ale rechinilor. Din anul 1882 s-au înregistrat 663 de atacuri ale rechinilor asupra oamenilor care au ales să se scalde acolo. Florida a fost denumită de turişti „Capitala rechinilor”. Deci, gândeşte-te de două ori înainte să alegi destinaţia vacanţei…

shark

Cel mai periculos ANIMAL din lume

Crocodilul? Cobra? Nici vorbă! Banalul ţânţar este răspunzător pentru cele mai multe decese din lume: 2-3 milioane pe an. Ţânţarii răspândesc boli mortale precum malaria.

tantar

Cel mai periculos ORAŞ din lume

Probabil că te-ai gândit la o regiune de prin Iraq sau la Cape Town, dar esti departe de adevăr. În oraşul San Pedro Sula, din Honduras, s-a înregistrat o rată a crimelor de 158.87, dobândind astfel locul fruntaş în topul celor mai periculoase oraşe din lume. Cape Town, de exemplu, e un oraş cunoscut pentru violenţa locuitorilor şi numărul mare al crimelor, dar, pe lângă San Pedro Sula, Cape Town e mic copil, clasându-se cu o rată a crimelor de 46.15.

imgsan pedro sula3

Cea mai periculoasă MESERIE din lume

Alege răspunsul corect:

a. Pompier

b. Constructor

c. Spărgător de bărci

Răspunsul corect este c, spărgător de bărci. Da, din această meserie de a dezmembra bărci vechi pentru a refolosi anumite piese, rezultă cele mai multe accidentări. Acest job este foarte popular în Pakistan şi în India.

 

Cel mai periculos SPORT din lume

Saritul cu paraşuta? Nu! Fotbalul american! Acest sport pune cei mai mulţi oameni pe targă, din cauza numărului mare de jucători şi de meciuri.

0ead1

Cea mai periculoasă SUBSTANTA

Ce e mai nociv: nicotina sau antigelul? Fumatorii vor fi dezamăgiţi de răspuns. Nicotina este cea mai periculoasă substanţă din lume, fiind responsabilă pentru 6 milioane de decese, anual.

fumatul-si-greutatea