Sari la conținut
Home » Cele mai grase animale din lume

Cele mai grase animale din lume

Cele mai grase animale din lume cunoscute reușesc să ne uimească cu dimensiunile lor. Cu toții am auzit de pisici grase, dar Sprinkles a dat toate cântarele peste cap! Felina cântarea, în vara acestui an, nici mai mult, nici mai puțin decât un copil de patru ani, adica 13 kilograme!

Rotunjoara felină locuia, potrivit Mirror, în America și a fost găsită într-o casă părăsită și dusă ulterior într-un centru de îngrijire a animalelor.


Nu sa aflat nimic despre stăpanii ei, decât ca nu știu cum să îngrijeasca o pisica spunea medicul veterinar, Stacy Olandt. Acesta i-a pregătit lui Sprinkles, felina în varstă de patru ani, o dietă care a ajutat-o să ajungă la o greutate normală într-un an, un an și jumătate.

Motanul Garfield printre cele mai grase animale din lume

Motanul Garfield, candidează și el cu succes la categoria cele mai grase animale din lume. Garfield este considerat cea mai grasă pisică din lume, cântăreşte nu mai puţin de 19 kilograme şi a fost găsită în New York. Acum, el a fost pus la un regim strict, până va ajunge, cel puţin, la 10 kilograme

Motanul Garfield, cea mai grasă pisică din lume

Obsesia de dulciuri l-a făcut cel mai gras urangutan

Urangutanul-vedetă a Parcului Monkey World din Dorset, Marea Britanie, este obsedat de dulciuri. El are 95 de kilograme din cauza jeleurilor şi a caramelelor, pentru care a făcut o obsesie. Îngrijitorii l-au pus la dietă.

Urangutanul gras al Parcului Monkey World din Dorset

Câinele care mănâncă doar fast-food

Cassie este cel mai gras câine din lume. În loc să aibă 18 kg, ea cântăreşte 58 kg. Cassie a devenit obeză pentru că a fost hrănită doar cu fast-food, fish and chips, mâncare la pachet și fripturi la cină.

Cassie este un Border Collie în vârstă de șapte ani, care cântărește de trei ori mai mult decât ar trebui

Cassie este un Border Collie în vârstă de șapte ani, care cântărește de trei ori mai mult decât ar trebui, nu a mâncat niciodată mâncare normală pentru câini înainte de a fi preluată de centrul de relocare Dog’s Trust din Kenilworth, Warwickshire.

Aceasta nu se poate mișca și nu poate sta în picioare.

 

Tubby este o veveriţă din Rezervaţia Morro Rock State Preserve, de lângă Santa Barbara, California SUA. Toată ziua cerşeşte mâncare de la turişti și nu se satură niciodată. Animalul are peste 1,5 kilograme, dublul unei veveriţe normale.

Tubby este o veveriţă din Rezervaţia Morro Rock State Preserve