Câinele lui Vadim Tudor

caine-vadim

Regretatul și controversatul Corneliu Vadim Tudor a fost un mare iubitor de animale, salvând de la moarte zeci, poate chiar sute de câini. Tribunul a construit chiar și un adăpost, unde orice animal al străzii găsea un acoperiș și o farfurie de mâncare.

caine-vadim-haios caine-vadim

Totodată, din toți cei 30 de câini pe care tribunul îi avea înainte să moara, doar cățelușa Elodia a răvășit mințile românilor. E drept, mai mult pentru aspectul haios al câinelui.

In orice caz, cățelușa Elodia a rupt internetul mai ceva ca faimoasa Elodia Ghinescu după care a fost numită. Internauții au creat tot felul de mesaje însoțite de poza cățelușei în brațele lui C.V. Tudor, ajungând un fel de Grumpy Cat mioritic.

 

Găina Iuliei Albu

 

O găină nu te poate surprinde prea tare cu simpla ei existență. Dar atunci când o vezi la promenadă prin Dorobanți sau prin platourile emisiunilor TV, începi cel puțin să o remarci.

gaina-loulou

Găina LouLou nu este o găină oarecare, ci una de rasa nobilă și este în ograda Iuliei Albu.

Criticul de modă iubește foarte mult animalele și ne-a asigurat că LouLou nu a ajuns nici ciorba, nici pernă de décor.

 

Răposatul motănel Mary, al Oanei Zăvoranu

marty-oana-zavoranu

Cândva, prin platourile TV, pe podiumurile de modă, pe rețelele de socializare, motanelul Marty prezenta moda accesorilor pentru pisici din brațele stăpânei sale, Oana Zăvoranu.

marty-3

A fost tratat ca un prinț, avand chiar și site web, a fost disputat și discutat în diverse scandaluri între Oana și mama sa, între Oana și fostul soț Pepe și chiar și între Oana și internauții care o dojeneau că nu vrea să facă și un copil.

marty-2

Din păcate, Marty a murit, lăsând o mare durere în sufletul stăpânei sale.