De 1770 Vizualizari

Cel mai valoros animal din lume este cotat la 160 de milioane de dolari!

Calul de curse Frankel este o mină de aur pentru proprietarul său, un mare miliardar saudit.

Andrei Călin

Frankel, în vârstă de 5 ani, este considerat a fi unul dintre cei mai buni cai din istoria curselor. Animalul provine din doi părinți campioni, este un megastar în lumea acestui sport și este infailibil atunci când aleargă. A câștigat toate cele 14 curse la care a participat, iar valoarea sa de piață a explodat. Specialiștii îl evaluează la suma de 160 de milioane de dolari, dar, chiar și așa, proprietarul său nu se gândește să renunțe la Frankel.

Bineînțeles, cel care deține un astfel de cal este unul dintre cei mai bogați oameni. Este vorba despre prințul saudit Khalid Abdullah, un mare iubitor al cailor. În prezent, Frankel este folosit pentru împerechere, iar privilegiul de a avea un cal, al cărui tată este marele campion, costă 125.000 de lire sterline. 

„Frankel este calul de curse perfect, foarte masiv şi puternic. Când porneşte în galop, puţini cai pot ţine pasul cu el, a spus unul dintre experții curselor de cai din Anglia.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X