Cel mai pufos cățel care a cucerit întreaga lume. Puffie, noua vedetă pe Instagram!
 Puffie, un cățel alb din rasa Chow Chow, în vârstă de șapte luni, a topit inimile internauților de atâta drăgălășenie. La prima vedere te întrebi dacă nu cumva este un ursuleț sau un nor pufos. 
 Puffie s-a născut în China în luna februarie, iar în iunie a ajuns la actuala sa locuință din Malaezia, sub formă de cadou pentru noua sa stăpână, care s-a îndrăgostit la prima vedere de el.
Ca orcare om care se bucură de cadoul primit, femeia a început să posteze imagini cu pufoșenia ei pe Instagram și astfel s-a născut un star. Puffie a strâns într-o lună peste 40.000 de fani pe rețeaua de socializare.
 Câinii din rasa Chow Chow sunt recunoscuți pentru blana lor deasă și pufoasă, pentru limba lor albastră și pentru personalitatea puternică. Chiar dacă sunt atât de îndrăgiâi de toată lumea, câinii din această rasă au o personalitate foarte puternică și sunt greu dresați, dar sunt dependenți de stăpânii lor.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da