De 1231 Vizualizari

Cel mai nou SUPERSTAR e şi cel mai drăgălaş animal acvatic din lume! E dulceee ca un kilogram de zahăr!

I se spune „Clătituţă”...

 

La acvariul din Monterey Bay a apărut un nou superstar! Din prima secundă în care şi-a făcut apariţia în public, oamenii nu şi-au mai luat ochii de la el. Mai mult, copiii plâng acum că vor şi ei un exemplar, iar părinţii caută maimuţoaie de pluş care să semene cu acest exponat, fiind dispuşi să plătească o avere!

clati

Probabil că deja v-am făcut foarte curioşi despre aspectul acestui mic animal de apă. Ei bine, este vorba de… De!… DE CARACATIŢA CLĂTITĂ! Clătituţă pentru prieteni. Şi în cazul în care nu observaţi din prima, Clătituţă are urechi!

 Video aici

Micuţul exponat din regnul cefalopodelor are un acvariu întreg doar al lui şi are parte de neon cu lumină caldă, roşie.

 

Caracatiţa provine din adâncurile Pacificului şi încă nu este o specie foarte bine cunoscută de specialişti. Mai exact, nici măcar nu are o denumire pompoasă, demnă de cărţile savanţilor. Ci toată lumea îi spune „Clătituţă”…

Acum te rugam sa ne spui… Pe o scara de 1 la 10, cam cat de dragalasa e fiinta aceasta? Lasa-ne un comentariu si arata-le si prietenilor tai ! :)  

Tags:

Un singur comentariu

  1. ESTE CEL MAI SIMPATIC, MA REFEREAM LA PINGUIN

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X