De 159 Vizualizari

Cel mai înalt obstacol depășit de o… LAMĂ

sursa foto - http://www.walesonline.co.uk

Lama Caspa, de la o fermă din Cheshire, Marea Britanie, deține recordul pentru cea mai înaltă săritură realizată de o lamă peste un obstacol – 1,13 metri.

Stăpâna lamei Caspa este Sue Williams, iar recordul a fost stabilit la 14 iunie 2015, la DogFest Show, în Arley Hall, Cheshire, Marea Britanie.

Caspa a fost la început un animal cu probleme, fiind irascibilă și gălăgioasă, dar stăpâna sa, Sue Williams, a avut încredere în personalitatea acesteia. După ce a observat faptul că lama Caspa nu avea încredere în oameni, Sue Williams a recurs la un program de exerciții atent planificate, reușind să crească încrederea lamei printr-o antrenare a agilității sale. Mai exact, Sue a folosit tehnici similare antrenamentelor de agilitate utilizate în cazul câinilor, iar acestea au dat rezultate, Caspa devenind una dintre cele mai bune lame de la ferma din Cheshire.

Momentul ei de glorie a fost la DogFest Show 2015, unde Caspa a sărit un obstacol la înălțimea de 1,13 metri, și asta fără a atinge bara, fapt ce i-a adus recordul mondial.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X