De 258 Vizualizari

Cea mai inalta camila

sursa foto: ro.pinterest.com

Bert este camila cea mai inalta din lume inregistrata de Guinness World Records, potrivit site-ului www.guinnessworldrecords.com.

Numele ei a fost stabilit datorita faptului ca reprezinta un model in a fi „Be enthusiastic Responsible and True” (a fi entuziast, responsabil si corect).

Bert este un dromader nascut la 3 martie 1997, in Statele Unite, care avea la 27 mai 2003 o greutate de 802 kg. Masurata in aceeasi zi, camila avea o inaltime de 208 cm, in partea de sus a cocoasei sale, cu toate ca ea avea sa mai creasca pana la varsta de 8 ani.

Camila a fost acceptata ca adjunct in rezerva a serifului din Los Angeles County Sheriff’s Department, San Dimas, Statele Unite ale Americii, la data de 5 aprilie 2003 si de atunci merge in mod regulat in patrulare condusa de Nance Fite. Ea a primit si o insigna de identitate, pe care o poarta tot timpul. In 2013, a fost promovata la gradul de sergent, potrivit www.pe.com.

Bert si insotitoarea sa merg, deseori, in scoli, tabere de vara participand la activitatile copiilor pentru a vorbi despre bine si rau, precum si despre construirea unor relatii bune cu ofiterii in aplicarea legii. Camila este mai mult decat un companion, este o celebritate in lumea celor care aplica legea si a fost recunoscuta de catre Guinness World Records pentru activitatea sa ca voluntar in aplicarea legii.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X